Letar du efter en pålitlig och praktisk servicestation för dina cyklar?

Vår servicestation är tillverkad av högkvalitativt material som är designat för att hålla länge. Den är också utformad för att vara enkel att använda, vilket gör den till ett utmärkt val för både privata och offentliga platser.

 

Servicestationen har flera funktioner som gör den både praktisk och säker, den har en stabil konstruktion som ger stabilitet för cyklarna och en inbyggd pump så att du alltid kan justera däcktrycket på din cykel. Utöver detta är den också utrustad med flera verktyg som gör det möjligt att utföra mindre reparationer på din cykel, tex. med en skiftnyckel och en hex-nyckel. Detta gör att du kan ta hand om din cykel på ett snabbt och effektivt sätt och därmed öka cykelns livslängd. Genom att kunna utföra reparationer och underhåll direkt på plats kan du som cyklist känna dig säker och därmed trygg att allt fungerar som det ska.  

Våra servicestationer finns i flera olika storlekar och modeller för att passa olika behov och platser. Det finns flera anledningar till att investera i en servicestation: de kan öka cyklingens bekvämlighet och säkerhet, minska miljöutsläpp, förbättra hälsan och uppmuntra till utomhusaktiviteter. Något som vi på Axelent tycker är väldigt goda anledningar! Vill du veta mer om våra olika modeller, kan du läsa mer här.

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Förråd och cykelställ

Sommarhälsning från Axelent-Safe-X!

Axelent Safe-X önskar alla kunder en glad sommar

Självgående expertis underlättar för gruppen

Byggmästargruppen och Axelent har samarbetat under projektet i Jakobsberg då Axelent levererat oc...

FAQ -Servicestation

Våra servicestationer är innovativa och en användarvänlig lösning för enklare underhåll och repar...

Din helhetsleverantör av förråd och cykelställ

Vi erbjuder en helhetslösning som gör det enkelt att skapa en säker och bekväm lagring av viktiga...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.