Självgående expertis underlättar för gruppen

 

”Det är en viktig faktor är att de har samma värderingar som Byggmästargruppen och att de brinner för projektet och är engagerade i det arbete som de ska utföra”.

Michaerl Engelkrona
Platschef, Byggmästargruppen

 

Jakobsberg KV 1

I detta nybyggnadsprojekt möter man det stora behovet av nya lägenheter med 224 lägenheter i ett mycket attraktivt läge intill Jakobsbergs centrum. Byggmästargruppen och Axelent har samarbetat under projektet då Axelent levererat och monterat 224 lägenhetsförråd till projektet.

”Axelent valde vi för att de låg rätt i pris och för att de har lång erfarenhet av att leverera och montera gallerförråd i bostadsprojekt. Det har varit ett bra samarbete, de har proffsiga montörer och levererar  god kvalitet och sina produkter”.
Michaerl Engelkrona

Axelent är marknadsledande inom säkerhet och i Jakobsberg Kv 1 har man levererat lägenhetsförråd för 224 lägenheter, de är enMa av få som kan leverera den här produkten i den här storleken.

”Axelent är alltid självgående och lätta att ha att göra med, det underlättar för mig som platschef. Vi på byggmästargruppen är jättenöjda med samarbetet med Axelent och jobbar gärna med dem igen”.
Michaerl Engelkrona

Vi på Axelent är mycket glada och stolta över att ha en del i detta stora projekt och få leverera och montera säkerhet till de boende.

Här hittar du fler kundcase. 

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Förråd och cykelställ

Sommarhälsning från Axelent-Safe-X!

Axelent Safe-X önskar alla kunder en glad sommar

FAQ -Servicestation

Våra servicestationer är innovativa och en användarvänlig lösning för enklare underhåll och repar...

Din helhetsleverantör av förråd och cykelställ

Vi erbjuder en helhetslösning som gör det enkelt att skapa en säker och bekväm lagring av viktiga...

Planera ditt cykelförråd och maximera utrymmet

Viktiga faktorer att tänka på för att maximera utrymmet. Här är några tips och riktlinjer för att...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.