Om Axelent

Din säkerhet - vårt uppdrag sedan 1990

 

Axelent är ett svenskt företag med lång erfarenhet inom tillverkning av nätväggssystem i form av skydd och avdelare för industri, lager och byggnation. 

Snabbhet, säkerhet, service och smarta lösningar är ledord som präglar hela vår organisation och verksamhet. Vi är en partner med omfattande kunskaper inom säkerhet och våra produkter säljs över hela världen. Alltid i enlighet med gällande lagkrav. 

Välkommen till Axelent

Axelents huvudkontor ligger i Hillerstorp, Sverige. Här utförs all produktutveckling, produktion, lagring och förpackning. Genom detta kan vi garantera produkter med hög kvalitet och en säker leverans. 

Spela video

Välkommen till Axelent

Axelents huvudkontor ligger i Hillerstorp, Sverige. Här utförs all produktutveckling, produktion, lagring och förpackning. Genom detta kan vi garantera produkter med hög kvalitet och en säker leverans. 

Vår Code of Conduct

Axelent Group består av de fyra företagen Axelent, Axelent Engineering, Axelent Solutions och Axelent Wire Tray. De fyra företagen delar visionen att göra svensk industri konkurrenskraftig genom automatisering, säkerhet, effektiva rutiner, funktion och kompetens. Moderbolaget Axelent har sitt huvudkontor i Hillerstorp och har rötterna i svensk tillverkningsindustri.

Gemensamt för alla bolag inom Axelent Group är vår interna strategi för en gemensam värdegrund som skapar en kultur där vi alla vill verka och arbeta. Vi kallar det One Axelent. One Axelent innefattar inkludering & teamwork, mellan medarbetare men även mellan våra bolag, både nationellt och globalt. Som medarbetare är man en del av familjen inom Axelent Group, oavsett vilket bolag man verkar inom.

Vi har en unik modell för dig som kund

Vad är säkerhet? För oss på Axelent är det viktigare vad du upplever än vad vi skriver om vårt företag och de produkter och tjänster som vi tillhandahåller. Däremot har vi varit lyhörda för vad du som kund verkligen vill ha och är mycket nöjda med att våra kunder uppfattar Axelent som en kvalitetsleverantör. Vår snabbhet, företagskultur och kunskap ger oss förutsättningar att leverera bästa tänkbara säkerhetslösningar på mycket kort tid. Det är grundstenarna i vår ”enkla”, men helt unika affärsmodell som gjort Axelent till ett av de ledande varumärkena i branschen.

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.