Axelent

Safety Design 

Där du är arkitekten

Ny användare?

Har du redan ett konto?

Axelent Safety Design är vår internutvecklade, användarvänliga ritapplikation. Safety Design gör det möjligt för dig som kund att få en snabb layout-ritning som visar de produkter som behövs för ditt projekt. Oavsett om du arbetar med maskinsäkerhet eller lagerskydd, har Safety Design det du behöver. I vår omfattande katalog kan du hitta allt från maskinskydd till skyddsräcken för fotgängare.
 • Hur du registrerar ett konto:

  Klicka på knappen "Registrera användarkonto" som du hittar högre upp på denna sida.

  Fyll i din e-mailadress och önskat lösenord. Ett bekräftelsemail kommer att skickas till dig för att bekräfta dina uppgifter. 

  Väl bekräftad kommer du få tillgång till Safety Design plattformen där du kommer bli ombedd att uppge ytterligare uppgifter. Så snart du gjort detta är du färdig, och det är nu du som är arkitekten.

 • Är Safety Design gratis?

  Ja, det är helt gratis att skapa ett användarkonto och använda Safety Design.

 • Kan jag lägga en order i Safety Design?

  Du kommer ha möjligheten att se materialförteckningen för din aktuella design, exportera denna till en Excel-fil och vidare begära en offert för ditt projekt direkt från Safety Design.

 • Finns Safety Design på mitt språk?

  I nuläget är Safety Design tillgängligt på engelska, holländska, franska, tyska, italienska, japanska, spanska och svenska. 

Axelent Safety Design - design safety on your digital device
Axelent Safety Design - see the products and put them together as you want
Axelent Safety Design - put together the safety you want to have
Axelent Safety Design - a wide range of products, from locks to mesh panels
Axelent Safety Design - see the products in their right enviroment

Safety Design

Gör dig redo att utforska det outforskade
Du planerar inte bara för idag
Du planerar för en säkrare morgondag

Play movie

Safety Design

Gör dig redo att utforska det outforskade
Du planerar inte bara för idag
Du planerar för en säkrare morgondag

Upplev framtidens säkerhetsdesign - obegränsat! 

 

Gör dig redo för en resa där skyddets kärna blir en förlängning av din vision, i en värld där möjligheten att forma miljöer där ambition möter säkerhet, vilar vid dina fingertoppar.  Det här handlar inte bara om att skydda utrymmen; det handlar om att omdefiniera gränserna för vad som är möjligt när säkerhetens grundläggande principer vävs samman med din kreativitet.

Där varje utmaning möts med en skräddarsydd lösning, och varje krav besvaras med precision - upplev befrielsen av att designa en säker framtid, utan ansträngning. Din roll är avgörande; du planerar inte bara för idag, utan är arkitekten för morgondagen.

Gör dig redo att utforska ett verktyg som ger dig möjligheten att bli mästare på säkerhet, med friheten att innovera, designa och säkra enligt dina behov. Fördjupa dig i en värld där säkerhet inte bara är en standard att uppfylla, utan en målarduk för att uttrycka dina högsta ideal.

Gör dig redo för att utforska det outforskade, där din vision utgör ritningen för gränslös säkerhet. Din resa börjar här.

Omforma utrymmen, framhäv säkerheten

Lär dig hur du använder Axelent Safety Design till fullo och lås upp potentialen inom dig. Som utvecklarna bakom detta innovativa verktyg är vi här för att guida dig genom en lärorik upplevelse, vilket gör din arbetsplats inte bara säkrare utan också en produkt av inspiration och effektivitet. Med vår vägledning kommer du smidigt integrera väsentlig säkerhet i din design, vilket höjer standarden för din miljö. Påbörja din väg mot en säkrare, mer dynamisk arbetsplats idag - du är arkitekten. 

Nyheter

 Läs de senaste nyheterna från Axelent om säkerhet och hur du designar det

Ljudet av säkerhet

Varje dag skyddar vi oss från potentiella faror som kan uppstå i vardagen eller på arbetsplatsen....

Axelent Ambassador Academy dagarna

Varje individ bidrar till det större pussel som utgör Axelents framgång.

Axelent är din kompletta säkerhetsleverantör

Vi erbjuder kompletta säkerhetslösningar med anpassningsbara produkter för att uppfylla dina spec...

Axelent ger dig tipsen för en säkrare arbetsplats

Strategisk planering och välplanerad infrastruktur främjar en säker och utvecklande arbetsmiljö&n...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.