Monteringserbjudande

Vi svarar på våra vanligaste frågor om våra servicestationer

Våra servicestationer är innovativa och en användarvänlig lösning för enklare underhåll och reparationer av cyklar på olika platser, såsom offentliga områden, arbetsplatser, skolor och bostadsområden. Det är nu högaktuellt med cykling, både som färdmedel, som ett hållbarhetsargument men också som sport och tävlingsform. För att förenkla och underlätta cyklandet erbjuder vi även cykelställ.

Vi passade på att ställa några av våra vanligaste frågor om våra servicestationer och cykelställ till vår säljare Arber:

 

Vilka olika modeller av servicestationer erbjuder ni?
Vår servicestation erbjuds i tre olika utföranden med varierande storlekar. Skillnaderna mellan dem är främst storleken


Hur många cyklar kan varje servicestation rymma?

I vår servicestation i storlek L och XL erbjuder vi möjligheten att hänga upp en cykel åt gången. Detta gör det enkelt för dig att hantera och underhålla din cykel på ett bekvämt sätt. Genom att kunna hänga upp cykeln kan du enkelt komma åt olika delar av den för att utföra reparationer, justeringar eller enklare underhållsåtgärder.


Vilka verktyg och utrustning ingår i servicestationerna?
Våra servicestationer är utrustade med de verktyg som behövs för att kunna serva och på ett enkelt sätt utföra olika underhålls- och reparationsåtgärder på din cykel. Verktygen inkluderar följande:

  • Philips skruvmejsel
  • Platt skruvmejsel
  • T25 Torx skruvmejsel
  • Skiftnyckel
  • Platt skiftnyckel i storlek 8x10 mm
  • Platt skiftnyckel i storlek 13x15 mm
  • Hex-nyckelsats
  • Däckjärn (tillverkat av plast med en stålkärna)
  • Pump med tryck upp till 10 BAR, komplett med en multi-ventiladapter och slang


Finns det möjlighet att anpassa servicestationen efter specifika behov?
Ja i vissa fall men på en begränsad nivå. Hör gärna av dig till oss så tittar vi på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!


Vilka typer av cykelställ erbjuder ni?

Vi är glada över att kunna erbjuda en bred variation av cykelställ, allt från markställ, tvåvåningsställ, vägghängda cykelställ till olika variationer av pollare.

Vårt mål är att hjälpa er att organisera och optimera era cykelutrymmen för att göra det enkelt och tryggt att förvara cyklarna. Med vårt omfattande utbud av cykelställ kan ni välja det alternativ som bäst passar era behov och utrymmen.


Är servicestationerna utrustade med luftpumpar?

Våra servicestationer är utrustade med luftpumpar som kan hantera tryck upp till 10 BAR. Luftpumpen är utrustade med en praktisk multiventiladapter. Detta innebär att du kan anpassa pumpen för att passa olika typer av ventiler.


Hur tåliga är servicestationerna och hur väl klarar de sig i olika väderförhållanden?

Våra servicestationer är konstruerade för att tåla utomhusväder och är helt lämpliga för placering utomhus. För att säkerställa att servicestationerna fortsätter att vara hållbara och behåller sin visuella attraktivitet rekommenderar vi regelbunden rengöring och underhåll, enligt våra rekommendationer. Genom att följa dessa riktlinjer kommer servicestationerna att hålla sig i bättre skick och ha en längre livslängd.


Vilka säkerhetsfunktioner har servicestationerna?
Stabil förankring vilket innebär att den är ordentligt förankrad i marken för att förhindra att den tippar över vid användning.

Säker förvaring av verktyg genom att alla verktyg  är säkert fästa med stålvajrar. Detta gör det svårt för obehöriga att ta verktygen och minskar risken för stöld eller skador.

Tydliga instruktioner som visar hur man använder servicestationen och till exempel hur  mycket luft som rekommenderas i däcken.


Kan ni hjälpa till med installationen av servicestationerna?
Ja vi erbjuder erfarna montörer som enkelt kan hjälpa er med installationen av servicestationen.

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Förråd och cykelställ

FAQ - Vilka mått behöver jag tänka på?

De finns några mått som vi rekommenderar att förhålla sig till för att skapa bästa möjliga föruts...

FAQ - Montage av cykelställ

Med våra montörers expertis och stora täckning i landet kan du anlita oss för hela resan från en...

FAQ - Cykelställ utomhus

Vi erbjuder ett brett sortiment av cykelställ – från enkla till mer avancerade. Cykelställ finns...

FAQ - Vilka tillbehör och verktyg medföljer till våra servicestationer?

Våra servicestationer finns i tre storlekar och modeller. På de två större modellerna kan du plac...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.