Vi hjälper dig hela vägen!

 

Att ha tillgång till en effektiv och organiserad förvaring är idag en viktig fråga för både företag och privatpersoner. Det kan kännas svårt och vara en utmaning att få till en optimal lösning. Vi erbjuder därför en helhetslösning som gör det enkelt att skapa en säker och bekväm lagring av viktiga föremål. Vi hjälper dig med allt från planering, ritning och montering!  

 

Korrekt och säker montering
Genom att anlita en montör kan du vara säker på att ditt förråd-och cykelställ monteras korrekt och säkert. Professionella montörer har erfarenhet och kunskap om hur man monterar produkterna på ett korrekt sätt och tar hänsyn till de säkerhetsfaktorer som finns. Detta minskar risken för att produkten inte fungerar som den ska eller att det uppstår farliga situationer som kan skada människor.

Spara tid
Montering av förråd och cykelställ kan vara tidskrävande och kräver ofta specialverktyg och särskilda kunskaper. Genom att anlita en montör kan du spara mycket tid och du behöver inte oroa dig för att hitta rätt verktyg eller att monteringen ska ta längre tid än planerat.

Säkerställa funktionen
När du anlitar en montör kan du vara säker på att din förråd- och cykelställslösning fungerar optimalt. Montören har kunskap om hur man justerar och finjusterar produkterna för att säkerställa att de fungerar som de ska. Detta minskar risken för att du behöver göra justeringar senare eller att det inte fungerar som det var tänkt.

Trygghet i utfört arbete
Genom att anlita en montör kan du vara säker på att arbetet som utförs är av hög kvalitet. Detta ger dig trygghet i att du kan lita på att montören har gjort ett korrekt och ett bra utfört jobb.

 

Det finns alltså många fördelar med att anlita en montör till ditt projekt. Förutom att effektivisera arbetet så bidrar det också till ett enkelt projekt där du kan lita på att vi tar hand om allt. En god investering för ett lyckat projekt tycker vi! Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer. 

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Förråd och cykelställ

Sommarhälsning från Axelent-Safe-X!

Axelent Safe-X önskar alla kunder en glad sommar

Självgående expertis underlättar för gruppen

Byggmästargruppen och Axelent har samarbetat under projektet i Jakobsberg då Axelent levererat oc...

FAQ -Servicestation

Våra servicestationer är innovativa och en användarvänlig lösning för enklare underhåll och repar...

Planera ditt cykelförråd och maximera utrymmet

Viktiga faktorer att tänka på för att maximera utrymmet. Här är några tips och riktlinjer för att...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.