Planera ditt cykelförråd och maximera utrymmet

 

Att planera och organisera ett cykelförråd på ett effektivt sätt kan vara en utmaning, men det finns några viktiga faktorer att tänka på för att maximera utrymmet. Här är några tips och riktlinjer för att planera ditt cykelförråd:

 • Mät ytan
  Innan du börjar planera ditt cykelförråd är det viktigt att mäta ytan för att få en uppfattning om vilket utrymme du har att arbeta med. Se till att mäta höjden, bredden och djupet av utrymmet.
 • Planera placeringen
  En annan viktig faktor att tänka på när du planerar ditt cykelförråd är placeringen av cykelställen. Det är bäst att placera cyklarna så att de inte blockerar vägar eller utrymmen där andra föremål måste förvaras.
 • Välj rätt cykelställ
  Det finns många olika typer av cykelställ att välja mellan, inklusive stativ, krokar och väggmonterade ställ. Innan du köper cykelställ, tänk på vilken typ av cyklar du vill förvara och hur många cyklar du vill kunna förvara i utrymmet.
 • Organisera cyklarna
  När du väl har valt rätt cykelställ är det viktigt att ordna cyklarna på ett organiserat sätt för att maximera utrymmet. En effektiv metod är att placera cyklar av samma storlek bredvid varandra.
 • Använd väggytor
  Om du har begränsat golvutrymme kan det vara en bra idé att använda väggytor för att förvara cyklar. Väggmonterade ställ eller krokar kan hjälpa till att frigöra golvyta samtidigt som de ger ett organiserat utseende.
 • Skapa utrymme
  Om du också vill förvara andra föremål i cykelförrådet är det viktigt att planera utrymmet så att cyklarna inte blockerar eller hindrar åtkomst till andra föremål. Att använda hyllor eller vägghängande förvaringslösningar kan hjälpa till att frigöra golvyta.

 

När du planerar ditt cykelförråd finns det alltså flera viktiga faktorer att tänka på för att få maximalt med plats och utnyttja utrymmet. Vi erbjuder ett brett utbud av cykelställ i flera olika modeller som kan anpassas efter just ditt utrymme och behov. Vi kan också hjälpa dig att planera och organisera ditt cykelförråd på ett effektivt sätt så att du kan maximera utrymmet och ordna cyklarna på ett organiserat sätt. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Förråd och cykelställ

Sommarhälsning från Axelent-Safe-X!

Axelent Safe-X önskar alla kunder en glad sommar

Självgående expertis underlättar för gruppen

Byggmästargruppen och Axelent har samarbetat under projektet i Jakobsberg då Axelent levererat oc...

FAQ -Servicestation

Våra servicestationer är innovativa och en användarvänlig lösning för enklare underhåll och repar...

Din helhetsleverantör av förråd och cykelställ

Vi erbjuder en helhetslösning som gör det enkelt att skapa en säker och bekväm lagring av viktiga...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.