Fördelarna med markplacerade cykelställ

Axelent erbjuder markplacerade cykelställ i flera olika modeller, med möjlighet till både enkel- och dubbelsidig parkering. Markplacerade cykelställ har flera fördelar jämfört med andra typer av cykelställ. Här har vi samlat några av dem.

  • Stabilitet: Eftersom markplacerade cykelställ är fastsatta i marken, ger de en mycket stabil plattform för cyklar. Detta minskar risken för att cyklar välter eller skadas.

  • Säkerhet: Med ett markställ blir det svårare att försöka stjäla eller vandalisera den parkerade cykeln. Till några av modellerna finns också en så kallad safetybar att fästa på cykelstället för säker fastlåsning av cykeln.
  • Flexibilitet: Våra cykelställ är flexibla och kan anpassas till olika platser och utformningar. De kan varieras i olika storlekar och former, och kan anpassas för att passa olika typer av cyklar. Till exempel finns våra cykelställ i två nivåer med ett cc avstånd på 370mm vilket gör att man kan förvara fler cyklar på mindre yta utan att det blir trångt. De finns också i både raka eller vinklade modeller för att du ska kunna nyttja ditt utrymme optimalt.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Förråd och cykelställ

Sommarhälsning från Axelent-Safe-X!

Axelent Safe-X önskar alla kunder en glad sommar

Självgående expertis underlättar för gruppen

Byggmästargruppen och Axelent har samarbetat under projektet i Jakobsberg då Axelent levererat oc...

FAQ -Servicestation

Våra servicestationer är innovativa och en användarvänlig lösning för enklare underhåll och repar...

Din helhetsleverantör av förråd och cykelställ

Vi erbjuder en helhetslösning som gör det enkelt att skapa en säker och bekväm lagring av viktiga...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.