Video text

Ett globalt varumärke - i 30 år och många år framöver

Året närmar sig sitt slut och det är dags att sammanfatta 2020. I år har jag fått en ny utmaning i mitt liv, som innehåller så många olika delar. Framför allt har jag mött och inspirerats av många underbara och drivna människor här på Axelent. Jag tycker det är fascinerande att Axelent som varumärke och dess produkter finns över hela världen. Vi som företag har nått många nya marknader genom åren och det kommer att finnas många fler framöver.

När jag ser tillbaka har detta varit ett år som ingen någonsin kunde förutsett. Men trots svårigheterna så har våra anställda fokuserat och tagit Axelent framåt. Jag är oerhört stolt över vad ni alla har uppnått under denna period. Tillsammans har vi nått ut till kunderna, vi har skapat nya relationer och vi har gjort allt tillsammans som ett team!

Ett av Axelents fokusområden är att bygga bra och stabila leverantörsrelationer. Vi ser vikten av att ha en nära dialog så att vi kan utvecklas tillsammans. Ett långsiktigt samarbete är något positivt och i slutet tillför det mervärde för våra kunder. Vi är tacksamma för att vi kan växa tillsammans med våra leverantörer.

Vi som företag är egentligen ingenting utan våra kunder. Vi är så tacksamma för alla otroliga relationer och samarbeten vi har och att du litar på oss och använder vår kunskap i säkerhet. Det är verkligen våra kunder som håller oss motiverade att tänka i nya riktningar, driver oss till att vara ännu mer innovativa och skapa säkra arbetsplatser.

Jag önskar alla kunder, partners, leverantörer och anställda en avkopplande, säker och ett gott nytt år!

Amanda Hildning, VD Axelent AB

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Hur möter vi framtidens rekryteringsbehov inom tekniska yrken?

Att rekrytera till industrin och tekniska yrken är en utmaning idag. Vi har pratat med Cecilia Da...

Hållbarhet i fokus vid installation av laddningsstationer

Axelent har hållbarhet i fokus när man investerar i att erbjuda personalen möjlighet att ladda si...

Ett långvarigt partnerskap blev grunden för X-Protect

När vi möter Edvin Lindqvist hos Inca Plast så är det glädje och stolthet som står i fokus

Innovation och hållbarhet får genomslag i hela verksamheten

Axelent hade inte varit där de är idag – de hade inte vunnit globala marknadsandelar, haft stora...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.