Video text

Ett globalt varumärke - i 30 år och många år framöver

Året närmar sig sitt slut och det är dags att sammanfatta 2020. I år har jag fått en ny utmaning i mitt liv, som innehåller så många olika delar. Framför allt har jag mött och inspirerats av många underbara och drivna människor här på Axelent. Jag tycker det är fascinerande att Axelent som varumärke och dess produkter finns över hela världen. Vi som företag har nått många nya marknader genom åren och det kommer att finnas många fler framöver.

När jag ser tillbaka har detta varit ett år som ingen någonsin kunde förutsett. Men trots svårigheterna så har våra anställda fokuserat och tagit Axelent framåt. Jag är oerhört stolt över vad ni alla har uppnått under denna period. Tillsammans har vi nått ut till kunderna, vi har skapat nya relationer och vi har gjort allt tillsammans som ett team!

Ett av Axelents fokusområden är att bygga bra och stabila leverantörsrelationer. Vi ser vikten av att ha en nära dialog så att vi kan utvecklas tillsammans. Ett långsiktigt samarbete är något positivt och i slutet tillför det mervärde för våra kunder. Vi är tacksamma för att vi kan växa tillsammans med våra leverantörer.

Vi som företag är egentligen ingenting utan våra kunder. Vi är så tacksamma för alla otroliga relationer och samarbeten vi har och att du litar på oss och använder vår kunskap i säkerhet. Det är verkligen våra kunder som håller oss motiverade att tänka i nya riktningar, driver oss till att vara ännu mer innovativa och skapa säkra arbetsplatser.

Jag önskar alla kunder, partners, leverantörer och anställda en avkopplande, säker och ett gott nytt år!

Amanda Hildning, VD Axelent AB

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Innovation och hållbarhet får genomslag i hela verksamheten

Axelent hade inte varit där de är idag – de hade inte vunnit globala marknadsandelar, haft stora...

Personerna bakom dörren

Axelents innovation bygger på bra idéer och att tänka enkelt. Följ med på resan och se hur en ny...

Här är teamet som tar hand om dig

På Axelent har vi ett helt team som är beredda att ta hand om dig. Oavsett om det är en offert, e...

Arbete för en hållbar utveckling

Hållbarhetsarbetet är en viktig del i Axelents verksamhet. Genom smarta energilösningar och långs...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!