Våra fyra typer av förrådssystem – så väljer du rätt

Att välja rätt förrådssystem är inte alltid det lättaste och att hitta den ultimata lösningen för just din verksamhet eller lokal kan vara svårt. Här har vi samlat matnyttig information om Axelent Safe-X olika system för att underlätta valet.

 

Flexibelt och anpassningsbart  

Oavsett vilket förrådssystem som lämpar sig för dig och dina önskemål garanterar vi på Axelent Safe-X genomgående hög kvalitet på såväl produkter som detaljer. Samtliga system är byggda för att försvåra intrång från eventuella tjuvar och oärliga personer. Vi utgår alltid från kundens behov och förutsättningar, och lägger därför stor vikt vid valmöjlighet och flexibilitet. Förrådssystemen kan enkelt justeras och samtliga modeller kan användas tillsammans.


Vilken förrådslösning passar mig?  

Bland Axelent Safe-X fyra olika förrådslösningar finns system som lämpar sig för de flesta verksamhetsområden. Väljer du den insynsskyddade modellen FP i plåt behöver den nödvändigtvis inte utgöra hela förrådet. Är projektet exempelvis beläget i en källarkorridor går det förslagsvis att enbart använda FP ut mot korridoren, tillsammans med ett av standardsystemen i nät som mellanväggar. Handlar det istället om ett vindsutrymme där du passerar många låsta dörrar innan du kommer till förråden räcker det kanske att använda standardsystemet F.

Har du däremot behov av ett kraftigare system med högre krav på säkerhet bör du istället se åt premiumprodukten FK+. Förrådssystemet FK+ är certifierad av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), vilket innebär att det uppfyller de krav SSF tagit fram i samråd med bland annat Svensk Försäkring och andra aktörer med säkerhetskrav på produkter och tjänster. Även dörrar och låssystem är utformade för maximal flexibilitet. Skulle det uppstå problem med låset/beslaget på något av systemen i nät kan du lätt åtgärda dem utan att behöva montera ner hela dörren.


Expertis och service

Vi på Axelent Safe-X är en helhetsleverantör som erbjuder montageservice till alla produkter. För att garantera att arbetet blir korrekt och fackmannamässigt utfört används enbart egna montörer som är experter på just våra system. På så vis kan man säkerställa en leverans av produkter som lever upp till de högt ställda kraven, och att du som slutkund kan känna dig trygg i att systemet sätts upp på korrekt sätt. Om experter från Axelent Safe-X utför monteringen ingår dessutom ett års fri Safe-X Assistance.

FÖRRÅD STANDARD (F)

FÖRRÅD KRAFTIGARE (FK)

FÖRRÅD KRAFTIGARE + ( FK+)

FÖRRÅD PLÅT - INSYNSSKYDDAT (FP)

Safe-X Assistance

Tjänsten innebär att du, vid inbrott i förråd, får problemet åtgärdat inom två veckor från det att anmälan är gjord. För att du som kund ska kunna använda dig av Safe-X Assistance krävs att inbrottet är polisanmält och godkänt, samt att klassat hänglås har använts (hänglås, klass 2). Det ska även kunna styrkas att inbrott har skett i själva byggnaden. Repor och bucklor på material ses ej som gilltiga skäl för att nyttja tjänsten. Gäller förrådssystemen FK, FK+ och FP, samt
för system F, förutsatt att det används i kombination med FK, FK+ eller FP

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Förråd och cykelställ

Sommarhälsning från Axelent-Safe-X!

Axelent Safe-X önskar alla kunder en glad sommar

Självgående expertis underlättar för gruppen

Byggmästargruppen och Axelent har samarbetat under projektet i Jakobsberg då Axelent levererat oc...

FAQ -Servicestation

Våra servicestationer är innovativa och en användarvänlig lösning för enklare underhåll och repar...

Din helhetsleverantör av förråd och cykelställ

Vi erbjuder en helhetslösning som gör det enkelt att skapa en säker och bekväm lagring av viktiga...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.