Monteringsansvarig Erik Samuelsson berättar om monteringsteamets vardag

Erik Samuelsson har arbetat som monteringsansvarig på Safe-X i snart 6 år. Vi passade på att ställa några frågor om hans roll och monteringserbjudandet. 

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

- En vanlig dag innehåller avstämning med både montörer och byggarbetsplatser. Jag försöka lösa uppkomna problem samtidigt som jag jobbar med planeringen som sträcker sig cirka 4 veckor fram. Ofta kastas man mellan den dagliga driften och det strategiska arbetet. Och så är det mycket mycket mer…

Hur många montörer jobbar i teamet?

- För tillfället är det 13 stycken men vi siktar på att utöka styrkan på sikt.

Hur ser arbetsprocessen för monteringserbjudandet ut?

- Kunden hör av sig till vår kundtjänst som tar hand om ärendet. När offerten förhoppningsvis har blivit en order och den innehåller montage lämnar personalen på kundtjänst över projektet till mig. Jag planerar i min tur ut projektet till lämplig montör.

Vilket område arbetar montörerna i och vart utgår de ifrån?

- Vi monterar generellt från Ystad till Uppsala men vi har gjort montage i såväl Falun som Sälen. Majoriteten av montörerna utgår från Hillerstorp med omnejd men vi har även montörer i Göteborg och Stockholm samt på gränsen mellan Småland och Skåne.

Vad är roligast med ditt jobb?

- Kontakten och relationen med montörerna.

Vad uppskattar kunderna mest med monteringserbjudandet?

- Att jobbet utförs på ett professionellt och bra sätt. Montörerna löser uppkomna problem och har hög kvalité i sitt arbete.

Berätta om ett projekt som du särskilt minns?

- Det finns många exempel och alla har sin säregna charm. Bl.a. hade vi ett projekt i Stockholmsområdet får något år sedan där kunden glömt bort att beställa förråd och hyresgästerna skulle flytta in väldigt snart. Projektledningen av bygget hade således gjort en grov miss i sin planering. De vände sig till oss om vi kunde hjälpa dem i den prekära situationen. Efter att ha vänt på många stenar kände vi oss redo att anta utmaningen. Det var imponerande att se hur det kan gå när vi kunde kraftsamla så många montörer på en och samma gång, det gick oerhört fort att få allt på plats. Det var ett riktig teamwork och prov på montörernas höga kompetens. Vi lyckades få ihop allt innan det var dags för inflytt, således blev både vår kund och hyresgäster nöjda. - Att jobbet utförs på ett professionellt och bra sätt. Montörerna löser uppkomna problem och har hög kvalité i sitt arbete.

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Förråd och cykelställ

Sommarhälsning från Axelent-Safe-X!

Axelent Safe-X önskar alla kunder en glad sommar

Självgående expertis underlättar för gruppen

Byggmästargruppen och Axelent har samarbetat under projektet i Jakobsberg då Axelent levererat oc...

FAQ -Servicestation

Våra servicestationer är innovativa och en användarvänlig lösning för enklare underhåll och repar...

Din helhetsleverantör av förråd och cykelställ

Vi erbjuder en helhetslösning som gör det enkelt att skapa en säker och bekväm lagring av viktiga...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.