Nytt skepp färdigt innan jul

Axelent i Hillerstorp har byggt ut ca 4 000 kvadratmeter. Den nya lokalen kommer att innehålla produktionsyta, inlastning samt sporthall.

Nyalokaler.jpg)

 

Johan Axelsson, ansvarig för bygget, Axelent AB:

”Anledningen till att vi valt att bygga ut är vår investering i nya produktionslinjer. Vi var även i behov av en större lokal till vår inlastning, då vi haft stora ökningar på inkommande material. Nybyggnationen medför även en bättre utomhusmiljö för såväl oss själva som för den lokala befolkningen eftersom vi fortsättningsvis kommer att förvara våra containrar inomhus.”

Axelent satsar på personalens hälsa

En stor del av ytan kommer att inredas till sporthall. I hallen kommer det att finnas tillgång till sportutövande som innebandy, fotboll och badminton.
På plats finns även (enligt Johan) ”världens mest teknologiska spinningcyklar.” För att runda av det hela erbjuds även omklädningsrum och bastu.

» Invigning av sporthallen sker under kvartal 1.

Sporthallen kommer att bjuda på en spännande inredningsdetalj som man kommer att kunna njuta av både inne i lokalen samt när man kör förbi.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-NEWS

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.