Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Christmas-consert-in-Axelent-Arena.jpg)

 

 

Konsert i kärlekens tecken

Varje år brukar Gnosjö Gospel uppträda med julkonserter, men i år planerade de istället för fullt med en storsatsning i kärlekens tecken, som ägde rum i Axelents Arena.

Två konserter, som man har valt att kalla "In the name of love", med temat medmänsklighet och kärlek. Man tolkade låtar av flera välkända artister som U2, Uno Svenningsson, Freda', Carola och Edin-Ådahl. Vid varje tillfälle så blev det slutsålt och sammanlagt gästade 700 personer arenan, utöver de 57 körsångarna och alla som hjälpte till runt omkring.

På bildskärmarna lyftes människor fram som har gjort en särskild insats för mänskligheten, som exempelvis Martin Luther King Jr och Raoul Wallenberg.

Körledaren Joakim Adriansson berättar
– Vi har valt att ta ut ett axplock av personer som med sitt liv som insats har förbisett sig själva och istället har sett till andra människor. De har kanske varit motarbetade, men varit drivna av enorm passion.

I en värld där man mer och mer ser mörkrets krafter, polarisering och främlingsfientlighet så vill vi ge hopp och uppmuntran om att vi alla kan bidra till att göra världen lite mer medmänsklig.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2018

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Avtackning och mässor

Stefan Berg har slutat som VD för Axelent Ltd och återvänder till Sverige för att ta sig an nya u...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.