Avtackning och mässor

Thank-you-Stefan-Berg-Axelent-Ltd.jpg)

 

 

Stefan Berg har slutat som VD för Axelent Ltd och återvänder till Sverige för att ta sig an nya utmaningar.

”Det har verkligen varit ett nöje att jobba med alla mina Axelent UK-kollegor som har varit mycket välkomnande från första stund. Det har varit en livslång erfarenhet i ett fantastiskt land, och jag önskar Axelent all lycka i framtiden”, säger Stefan.

Axelent vill tacka Stefan för sin prestation och önska honom all lycka i framtiden. Russell Harris, även europeisk försäljningschef för X-Tra produkterna, kommer att kliva in i rollen som VD i samarbete med en ny ledningsgrupp som innefattas av kollegor.

Axelent-at-PPMA-Show-2018.jpg

 

 

PPMA Show 2018

25–27 september 2018 | NEC Birmingham

Axelent Ltd återvände till PPMA-showen vid NEC i Birmingham. Det här är den sjunde gången Axelent Ltd ställer ut, men för första gången har Axel och Safe-X-produkterna introducerats.

Utställningen var en stor framgång med många besökare som flockades i montern för att försöka fånga en Axel-leksak. Axelent Ltd vill tacka alla som besökte oss under mässan!

Axelent-at-Robotics-and-Automation-2018.jpg)

 

 

Robotics and Automation 2018

10–11 oktober 2018 | Arena MK Milton Keynes

Det är andra året för mässan "Robotics and Automation" och denna gång blev den dubbel så stor som tidigare. Axelent Ltd var tillbaka för att diskutera skydds- och säkerhetsbehov med besökarna.

Denna mer specialiserade utställning har visat sig mycket framgångsrik för verkliga möten att diskutera krav med beslutsfattare. Robotics and Automation kommer att flytta till en större plats 2019 och Axelent Ltd har givetvis redan bokat sin plats!

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2018

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.