Kickoff för Axelent Sverige

Den 15 september samlades Axelent AB, Axelent Software AB och Axelent Engineering AB för en gemensam kickoff. Solen gassade och det var smått osannolika 27 grader varmt!

Kickoff2.jpg)

 

Klockan 12 stängdes produktion och kontor i såväl Hillerstorp, Gislaved och Huskvarna och alla anställda mötte upp för gemensam lunch på Isaberg Mountain Resort, Hestra.

Efter lunchen delades den stora skaran (130 personer) in i tre grupper som gruppvis fick lyssna på tre olika föreläsningar av Mats Hilding, vd Axelent AB, Richard Skogward, vd Axelent Engineering AB, samt Andreas Hansen, it-chef Axelent AB, tillsammans med Rickard Svensson, it-tekniker Datakraft AB.

Efter information och inspiration var det dags för tävlingar och hela gruppen delades in i olika lag där såväl tankenötter som gruppmoment bedömdes och gav poäng. Genom att samla in bokstäver vid gruppmomenten var uppgiften att till slut lösa en rebus som skulle leda fram till ett uttryck.

Efter prisutdelning avslutades dagen med gemensam middag på kvällen.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-NEWS

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.