Axelents mjukvara – en stor del av framgången

Internet är en fluga, sa en känd svensk politiker år 1996. På Axelent trodde vi på motsatsen och bestämde oss redan 1997 för att bli en del av den digitala revolutionen. Det visade sig bli ett lyckokast och en stor del av våra framgångar. Faktum är att vi inte befunnit oss där vi är idag om vi inte tidigt insett att IT är ett konkurrensmedel.

Software.jpg)

 

Snabbheten har varit vårt signum sedan start, och den bygger vi vidare på även i de digitala kanalerna. Vi finns i sociala media och på webb, och i våra egenutvecklade mjukvaror, t.ex. SnapperWorks, digitaliserar vi kommunikationen mellan oss och våra kunder.

Närheten till kunderna är A och O

Vi byggde tidigt vår egen mjukvaruorganisation, Axelent Software, för att vara nära våra kunder. Genom denna talangfulla organisation utvecklas moderna verktyg som underlättar arbetet hos våra kunder. Vi kan dessutom dra nytta av den kompetens som finns inom våra olika bolag för att skapa en unik kundnytta.

Mjukvarusamarbete inom gruppen

Vi försöker arbeta över gränserna inom våra olika Axelentbolag för att skapa synergieffekter. Ett exempel är att Axelent Software tillsammans med kompetensen hos Axelent Engineering har tillfört 3D-funktion, solida modeller och möjligheten att exportera STEP-filer i SnapperWorks. X-Tray Calculator är ett annat exempel, programvaran som Axelent Software utvecklat tillsammans med Axelent Wire Tray. Kombinationen av gruppens kompetenser skapar ett unikt erbjudande från oss.

Slutligen vill jag önska alla en riktigt härlig vår och ett spännande 2016!

undefined

Mats Hilding, vd, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-NEWS

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.