Spännande höst väntar ett Axelent i medvind

Hösten är här och det är som alltid mycket på gång. Som ni kunde läsa om i det förra numret av X-News så fortsätter vi att satsa på logistik. Vårt nya logistikcenter i Hillerstorp är nu i fullt bruk. Det hela är en milstolpe för vår verksamhet och ger oss fantastiska möjligheter att öka leveranssäkerheten mot våra kunder.

 

Mats Hilding Axelent)

 

På temat av den ständigt aktuella miljö- och hållbarhetsfrågan kan ni i detta nummer läsa mer om JU Solar Team och deras solbil som snart kommer att tävla i Australien. Vårt beslut att kliva in som huvudsponsor i det projektet ligger helt i linje med Axelents syn på miljö och hållbarhet. Vår mångåriga satsning på vindkraft har fallit väldigt väl ut, den har gjort att vi idag är helt självförsörjande på energi. Jag ser det som vårt ansvar att arbeta mot ett hållbart samhälle, men det är även något som vi verkligen vill göra. Vi har nyligen släppt en ny version av vår Code of Conduct. I den har vi lagt en betydligt större vikt vid just hållbarhetsaspekten i alla delar av verksamheten. Samtidigt kan vi se att vi vinner allt fler kunder på grund av vårt miljötänk, det är något som både efterfrågas och uppskattas. Generellt sett har vi medvind i de flesta delarna av verksamheten just nu.

Det kommer att bli ökad aktivitet på vår hemsida och i våra sociala medier framöver. Vi har precis dragit igång en ny del av vår globala kampanj och det är mycket spännande på gång. Nytt är också att vi kommer att synas när IK Sävehof spelar sina handbollsmatcher. 

I detta nummer kan ni läsa om Emma Sundelius som har klivit in som utvecklingschef på Axelent AB. Vi har jobbat hårt med organisationen kring våra produkter och Emma är en viktig pusselbit i det arbetet. En förutsättning för att vara framgångsrik är att alltid ha produkter som ligger i framkant. Vi önskar Emma lycka till i hennes nya roll.

Hösten bjuder också på flera större mässor som Axelent kommer att närvara på. Exempel på dessa är IMHX iStorbritannien, Motek i Tyskland och FABTECH i USA.

Cykelvasan

 

 

Tema: Sport

Slutligen vill jag knyta an till det här numrets tema. Det är roligt att kunna konstatera att Axelent är aktiva i ordets alla bemärkelser. Personalen är vår viktigaste resurs, vi vill ge alla goda förutsättningar att leva ett aktivt liv. Ett bra exempel på det är vår alldeles egna sporthall, Axelent Arena. Sporthallen som ligger i anslutning till våra lokaler i Hillerstorp står till personalens förfogande, där kan alla utöva en rad olika sporter och typer av träning. Som ni kan läsa om i det här numret har vi personal som gillar att ta sig an ordentliga utmaningar.

 

Mats Hilding, vd, Axelent AB

 

 

 Emil Rask, Axelent och Ferry Svan trotsade vädret och tog sig i mål under Cykelvasan. 

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2019

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.