Välbesökt monter på Fastighetsmässan 2017

På Kistamässan i Stockholm arrangerades Fastighetsmässan den 15–16 mars. Axelent Bygg fanns representerade och intresset för våra produkter var stort.

Axelent-staller-ut-pa-Fastighetsmassan-2017.jpg)

 

 

Budskapet i vår monter under Fastighetsmässan 2017 var tydligt, Axelent handlar inte bara om förrådssystem, vi erbjuder en helhetslösning.

Nya produkter visades upp
Bland det breda utbudet av produkter visade vi upp vårt nya cylinderlås X-It. Det har en unik konstruktion där inget extra låshus krävs. Låset togs emot mycket väl av besökarna.

Bland vårt utbud av "Axelent Outdoor" fanns flera nyheter att presentera. I montern hade vi med oss vår nya stilrena papperskorg Avenue i svartlackerat rostfritt stål.

Cykelstället med nivåparkering drar alltid till sig uppmärksamhet, det var många besökare som ville ta en närmre titt på den smarta och platsbesparande konstruktionen.

Det är roligt att kunna konstatera att det var ett bra flöde av besökare på mässan och i montern under bägge dagarna. Vi knöt många nya kontakter och fick möjlighet att visa upp våra produkter för en bred publik.

Fastighetsmässan 2017

FAKTA | FASTIGHETSMÄSSAN

Fastighetsmässan 2017 på Kistamässan i Stockholm är norra Europas största mässa i sitt slag. Under de två dagarna hölls seminarier av bland annat bostadsminister Peter Eriksson och före detta statsminister Fredrik Reinfeldt.

I en särskild monter gavs även möjligheten att konsultera experter inom olika områden såsom säkerhet och fastighetsautomation.

Utställare: ca 300 st
Besökare: 5937 st

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg X-News 2017

Härlig vinter

En riktigt härlig vinter önskar vi på Axelent.

Axelent levde upp till kraven

Evomatic har under en tid arbetat med ett större wellpapp-projekt till en ledande aktör på markna...

Stämningsfullt i Axelent Arena

– In The Name Of Love

Från idé till IRL

Utmaningen med att sitta och rita upp en modell i datorn är att det oftast är väldigt svårt att f...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.