Vi gör livslånga affärer med hjärtat!

Vi i Axelentgruppen består av flera olika bolag men grunden i det vi gör är detsamma; vi vill vara en livslång partner som gör affärer med hjärtat. Det skulle kunna beskrivas som att vi är med på en livsresa med våra kunder och partners, och att få vara med på hela den resan är vad vi brinner för.

Med innovativa och kluriga lösningar genom hela livsresan

Vi gör livslånga affärer med hjärtat!

Vi i Axelentgruppen består av flera olika bolag men grunden i det vi gör är detsamma; vi vill vara en livslång partner som gör affärer med hjärtat. Det skulle kunna beskrivas som att vi är med på en livsresa med våra kunder och partners, och att få vara med på hela den resan är vad vi brinner för.

Att göra affärer med hjärtat

Intervju med vår VD Karin Sandén Ahlqvist

Den gemensamma nämnaren för samtliga bolag i Axelentgruppen är att drivkraften alltid ska vara att varje kund och leverantör blir sedd och hörd. Hos oss lämnas ingen del i affären åt slumpen. Det är lika viktigt att kunden blir framgångsrik som att vi själva blir det.

Uttrycket ”affärer med hjärtat” har du säkert hört förr. Och ofta uppfattas det kanske som en ren klyscha. Men för oss finns en djup innebörd i uttrycket. Vi bryr oss om våra kunder och partners från första kontakt till leverans, montage och vidare in i framtiden. Därför strävar vi efter att varje affär ska bli lyckad för kunden.

– Vi gör affärer med hjärtat i flera avseenden. Dels genom att sträva efter långsiktiga relationer där både vi och våra kunder blir vinnare. Dels genom att samarbeta med lokala aktörer som också bidrar till att stärka vår bygd. Jag tycker också att vår vision, som syftar till att skapa världens säkraste arbetsplatser genom att alltid sätta människan i fokus, visar på att vi vill göra skillnad. Vi säljer mer än en produkt. Vi säljer ett syfte. Trygghet för människor i arbete, säger vd Karin Sandén Ahlqvist.

Testimonials

Att vara kund till Axelent ska genomsyras av trygghet

Axelent säkrar för en hållbar och uthållig framtid

- För Axelents ägare har det hela tiden varit viktigt att vara en positiv kraft i samhället. Det är i Hillestorp det sker. All produktutveckling görs på plats och många gånger i samarbete med lokala leverantörer men också med våra kunder. Det ligger i allas vårt intresse att hela tiden bli bättre; för våra kunder, för oss själva, för orten och för framtida generationer. Att säkra för framtiden ligger i vårt DNA och hållbarhet är en del av hela vår trygghetstanke. ”   

Vår historia

Inom den ständigt växande världen av industri och tillverkning finns det företag som lyckas sticka ut, inte bara genom sina produkter och tjänster, utan också genom sin förmåga att förändra branschen och dess normer. Vi på Axelent vill tro att vi är ett av dessa företag. Med ett starkt mod, passion och viljan av att bidra till något större har Axelent från start haft en vision och strävan om att bidra till och leverera säkerhet på ett nytt innovativt sätt.

Historien om Axelent är en inspirerande resa fylld av framgång och uthållighet. Det hela började på 1990-talet i Hillerstorp, en liten ort i Småland, Sverige. Det var där det började, visionen om att skapa en säkrare arbetsmiljö för människor som arbetar med maskiner och industriella processer.

Sponsring som berör och gör skillnad

Sponsring är en del av Axelents DNA. Vår sponsring har alltid grundat sig i en passion eller ett intresse hos våra ägare. Att vara en del av det goda samhället ser vi som självklart och viktigt, då vi alla är med och formar det samhälle där vi verkar.

För oss görs sponsring inte bara för att synas då långt ifrån all sponsring vi gör märks eller syns, utan det görs med hjärtat och det kommer alltid vara viktigt för oss på Axelent.

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.