Pushar designen till det yttersta

När vi började utforska idén om modularitet så hade vi en brainstorming som sedan resulterade i extrudering som blev nyckeln kring lyckan av projektet. Att använda sig av plast, i detta typ av konceptet, är nytt och ingen har gjort det tidigare. Det var ett euforiskt ögonblick när vi upptäckte att om vi lyckas med detta kommer det att tillåta oss att utveckla detta till precis vad vi vill. 

Alla våra säkerhetsprodukter är designade med modularitet i fokus  

Modularitet är en del av Axelents designfilosofi, vårt DNA, och det är så hela vårt system är designat från början. Så för att X-Protect skulle vara en sann Axelent-produkt var modulariteten en viktig parameter redan från början.

Den svåraste utmaningen var att pusha designen till det yttersta. Under hela designprocessen hade vi lätt kunnat ge upp den här typen av konstruktionsdesign och satsa på något enklare.

Men vi hade en stark övertygelse om att vi kunde få det att fungera. Detta är Axelents styrka. Alla är fokuserade på att få allt utfört så bra som möjligt och med kundens bästa i åtanke. Vi arbetar som ett nära team, tillsammans med våra leverantörer, och allt bygger på förtroende och ömsesidig förståelse.

Entreprenörsandan som finns hos våra medarbetare och hur Axelent som företag arbetar tillsammans med våra leverantörer är kraften som gör våra produkter unika, väldesignade och modifierade in i minsta detalj.

Vägen är aldrig rak, men vi kommer alltid att tänja på designgränsen för vad som är möjligt inom säkerhetsbranschen!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Påkörningsskydd

Vad du kan göra för att garantera trafiksäkerheten på plats

Skapa en plan som beskriver trafikflödet på din anläggning   

Var ska man placera påkörningsskydd?

Här radar vi upp några specifika platser där påkörningsskydd vanligtvis placeras

Oavsett utmaning så är vårt påkörningsskydd skapat för att hantera dem

Vi har ägnat år åt utveckling för att se till att våra produkter överträffar alla förväntningar

Axelents säkerhetslösningar i alla tänkbara situationer

Resultatet av noggranna val, lokala leverantörer och en lång livscykel på produkterna.