Fördelarna med Axelents påkörningsskydd X-protect

X-Protect är vår serie av modulbaserade påkörningsskydd och är det senaste tillskottet av skyddsprodukter för arbetsplatser. De flesta produkter på marknaden fungerar bra som skydd men är krångliga att montera. X-protect är unikt på marknaden genom att det kan förändras i takt med dina behov tack vare dess unika modulbaserade konstruktion. Med X-Protect kan du tillföra skydd var du vill och när du vill, och till och med integrera det med vårt maskinskydd.  

 

Axelents breda sortiment av påkörningsskydd inkluderar påkörningsbarriärer, skyddsräcken för fotgängare, pollare och pelarskydd. 

Fördelarna med Axelents påkörningsskydd

  • Brett sortiment av produkter: X-Protect erbjuder olika påkörningsskyddsprodukter, från pollare till säkerhetsräcken för fotgängare​​. 
  • Enkel installation och flexibilitet: Det är utformat för enkel installation, vilket övervinner vanliga komplexitetsproblem i många marknadsprodukter. Dess unika modulära konstruktion tillåter anpassningar efter föränderliga behov, vilket gör det till en mycket flexibel lösning​​. 
  • Integration med befintliga system: X-Protect kan integreras med Axelents maskinskydd, vilket tillför mångsidighet​​. 
  • Fokus på hållbarhet: Hållbarhet är en prioritet i X-Protects design. Varje del använder endast en typ av plast, vilket förenklar återvinningen. Skadade eller slitna komponenter är lätt utbytbara på komponentnivå, vilket förbättrar produktens livslängd och miljövänlighet​​. 
  • Effektiv förpackning: Komponenterna packas effektivt för att spara utrymme, i linje med Axelents X-Pack förpackningsfilosofi. Detta tillvägagångssätt gynnar inte bara miljön utan underlättar också omedelbar montering vid leverans​​. 
  • Modulärt system: Systemets modulära system liknar byggklossar, vilket möjliggör olika kombinationer för att möta specifika krav. Denna modularitet underlättar också processen att modifiera eller byta ut slitna komponenter​​​​. 
  • Omfattande tester: X-Protect har genomgått omfattande tester vilket säkerställer tillförlitlighet och säkerhet. Dessa tester, inklusive komplex datormodellering och simuleringar, har granskats externt för att följa standarder​​.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Påkörningsskydd

X-protect påkörningsskydd har genomgått omfattande tester för att säkerställa dess prestanda

På Axelents toppmoderna testanläggning har X-Protect genomgått omfattande tester för att säkerstä...

Axelent X-Protect - Ett hållbart påkörningsskydd

Axelent jobbar ständigt och aktivt med att bidra till de globala hållbarhetsmålen. Vårt fokus på...

När ska man använda sig av skyddsräcke för fotgängare?

Påkörningsskydd för att avgränsa truckar och andra potentiella faror från människor

Var, varför och hur används påkörningsskydd

Säkerheten kring intern trafik bör vara av stor vikt för varje företag 

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.