När ska man använda sig av skyddsräcke för fotgängare?

 

X-Protect är ett unikt påkörningssystem. Oöverträffad modularitet, få systemkomponenter och inbyggd dämpning skapar ett påkörningsskydd som förändras med din arbetsplats. X-Protect tillåter snabb transformation, reparation eller utbyte av befintliga barriärer och de skräddarsydda konfigurationer är obegränsade.

 

"Själva räcket är otroligt starkt, vilket leder till längre centrum mellan pollarna. Detta resulterar i ett kostnadseffektivt alternativ för inköp och naturligtvis ger det dig en lägre installationskostnad."

 

Fördelarna med X-Protects skyddsräcke för fotgängare

Ett av våra viktigaste påkörningsskydd är skyddsräcke för fotgängare som hjälper till att separera truckar och potentiella arbetsplatsfaror från människor.
Vårt skyddsräcke för fotgängare har inbyggd dämpning i både räcke och pollarna vilket gör att energin försvinner samt att den ger hög hållfasthet. Tillsammans med denna innovation och vår unika konstruktionsdesign, kan vi lova dig att du inte längre behöver ha sprickor i industrigolvet.

Så nu vet du hur grunderna i systemet fungerar, man skulle kunna tro att det slutar här. Men nejnej. Axelent skulle aldrig stanna där. Designinnovationen bakom den modulära designen är det som knyter ihop det hela. Med X-Protect kan du lägga till skydd precis där och när du behöver det. Före eller efter – när som helst du har behov av det!

För att förklara innovationen kring designen kan vi ta skyddsräcket för fotgängare som ett exempel. Om du först väljer att enbart installera två räcken så kan du enkelt i efterhand addera ett räcke till. Du använder dig av samma pollare och skjuter i det tredje räcket i efterhand. Du kan också lägga till truckskydd vid extra utsatta områden. Slajda bara ut skyddsräcket för fotgängare, lägg till påkörningsbarriären – Klart! Hur briljant och flexibelt är inte detta?

Själva räcket är otroligt starkt, vilket leder till längre centrum mellan pollarna. Detta resulterar i ett kostnadseffektivt alternativ för inköp och naturligtvis ger det dig en lägre installationskostnad.

Alla våra delar är gjorda av återvinningsbara material och hållbarhet är något som vi tänker på när vi utvecklar våra produkter.

USP

  • Inbyggd dämpning i skenorna
  • Pollaren har en energiavledande kärna
  • Skonsam mot industrigolvet
  • Enkel installation
  • CC upp till 3000 mm
  • Flera utbytbara konfigurationer tillgängliga
  • Återvinningsbart material

Presentation av Axelents skyddsräcke för fotgängare tillsammans med truckbarriären

I den här filmen får du en glimt av vårt skyddsräcke för fotgängare tillsammans med extra skydd för truckar. Använd den här konfigurationen för att skydda gångvägar från medelstora fordon där det finns en ökad risk för kollisioner på låg nivå.

Klicka här för att få mer teknisk information om denna produkt eller lära dig mer om X-Protect-systemet.

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Påkörningsskydd

Var ska man installera påkörningsskydd och/eller skyddsbarriärer för fotgängare?

Här ger vi dig vägledning i hur du ska välja mellan de olika konfigurationerna

När ska du använda dig av en skyddsbarriär

In single layer around perimeters and in two layers to protect pallet racking end frames

X-Protect – Modulär, återvinningsbar och enkel att installera

Vad gör vårt påkörningssortiment unikt på marknaden

Fördelarna med Axelents påkörningsprodukter

Vi erbjuder ett brett utbud av smarta produkter för en säkrare produktions- och lagermiljö