Axelent X-Protect - Ett hållbart påkörningsskydd

Axelent jobbar ständigt och aktivt med att bidra till de globala hållbarhetsmålen. Vårt fokus på miljövänliga lösningar och ansvarsfull resurshantering är i linje med mål för hållbar utveckling, som att minska koldioxidutsläpp och främja ansvarsfull konsumtion och produktion. 

 

X-Protect ett är ett bevis på hur industriella produkter kan utformas och produceras med miljön i åtanke. Genom sin genomtänkta design och strategi bidrar X-Protect inte bara till företagets säkerhet utan också till en mer hållbar framtid.   

Cirkulär ekonomi och återvinning

Axelents X-Protect är inte bara ett påkörningsskydd; det är en del av en större vision om cirkulär ekonomi. Genom att använda en enda typ av plast i varje del, underlättar X-Protect återvinningen och bidrar till en mer hållbar industri. Denna metod minskar avfallet och säkerställer att materialen kan återanvändas effektivt, vilket bidrar till en minskad miljöpåverkan. 

Innovation och miljömedvetenhet

X-Protects designfilosofi innefattar långsiktighet. Genom att tillåta byte av enskilda komponenter, istället för att byta ut hela systemet, förlängs produktens livslängd. Detta minskar behovet av frekvent ersättning och därmed minskar tillverkning och resursförbrukning. En sådan strategi är avgörande för att uppnå hållbarhet i industriella processer och produkter. 

Miljövänlig förpackning och distribution

Effektiviteten i X-Protects förpackning och distribution är ett annat exempel på Axelents hållbarhetsengagemang. Genom att minimera förpackningsstorleken och vikten, reduceras transportens miljöpåverkan, vilket är ett viktigt steg mot en mer hållbar logistikkedja. 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Påkörningsskydd

X-protect påkörningsskydd har genomgått omfattande tester för att säkerställa dess prestanda

På Axelents toppmoderna testanläggning har X-Protect genomgått omfattande tester för att säkerstä...

Fördelarna med Axelents påkörningsskydd X-protect

X-Protect är Axelents serie av modulbaserade påkörningsskydd och är det senaste tillskottet av sk...

När ska man använda sig av skyddsräcke för fotgängare?

Påkörningsskydd för att avgränsa truckar och andra potentiella faror från människor

Var, varför och hur används påkörningsskydd

Säkerheten kring intern trafik bör vara av stor vikt för varje företag 

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.