Axelent Safe X Christmas)

 

Även vårt montörsteam har genomgått stora förändringar. En ny tjänst som utbildnings- och kvalitetsansvarig har tillsatts. På nästa uppslag kan du läsa om Kai och vad hans tjänst kommer att innebära. Där kan du även stifta bekantskap med Erik och hans nygamla roll som montageansvarig.

I nya numret av Safe-X News får du en uppdatering om hur bygget av våra nya lokaler fortskrider. Nu går det att se med blotta ögat att det händer grejer!

Planeringen inför Fastighetsmässan 2020 är i full gång. Det är en viktig mässa för oss och den ökar i popularitet för varje år. Kanske ses vi där i slutet av februari 2020? 

Läs även mer om våra förrådslösningar. Där kan du läsa om vårt erbjudande som innefattar mycket mer än själva förrådet. Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi dig varje steg på vägen till ett optimalt slutresultat.

 

Till sist vill jag ta tillfället i akt att önska er alla en god jul och ett gott nytt år!

Marcel Darroch-Davies

VD, Axelent Safe-X AB

2019 har varit ett år av förändring och tillväxt

Mycket har hänt under 2019, året där Axelents förrådssystem förenades med Safe-X produkter och Axelent Safe-X föddes. Vårt produktsortiment har utvecklats med både nya produkter och förbättringar av våra befintliga. Två produktsegment där det har hänt mycket under året är cykelställ och påkörningsskydd. Vi känner oss väl rustade inför framtiden med ett brett och väl sammansatt produktsortiment.

Vill du hellre läsa Safe-X News i PDF-format?

Läs hela Safe-X News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

Välkommen till Axelent Xperience – vårt digitala showroom

Upptäck, utforska och njut. Säkerhet har aldrig varit mer inspirerande! 

Upplev, utforska - njut. Säkerhet har aldrig varit mer inspirerande!

Välkommen in i vår nya, virtuella värld - där inspiration blandas med kunskap. 

Är du redo för en helt ny upplevelse av säkerhet?

Nästa vecka lanseras Axelent Xperience! 

Nu är den här - nya utgåvan av tidningen X-News nr 2 2021

Det här numrets tema är maskinsäkerhet. Trevlig läsning!

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!