Effektivisera samarbetet med en snabb och smidig delningsfunktion

Inom säkerhetslösningar är samarbete nyckeln till att utveckla de mest effektiva och framgångsrika systemen. Axelents Safety Design-verktyg introducerar en revolutionerande delningsfunktion, utformad för att förbättra teamwork och effektivisera projektutvecklingen. Denna funktion gör det möjligt för dig att enkelt dela dina projekt med kollegor, partners och Axelents supportteam, vilket säkerställer att varje aspekt av din säkerhetslösning gynnas av samlad expertis och insikt. 
 


Sömlös delning och samarbete i projektet

Med Safety Design är det lika enkelt att dela dina projekt som att ange en e-postadress eller skicka en direkt länk. Denna enkelhet säkerställer att teammedlemmar, intressenter och experter kan granska och bidra till dina projekt sömlöst. Oavsett om du arbetar inom din organisation eller söker vägledning från Axelents erfarna supportteam, underlättar detta program en samarbetsmiljö där säkerhetslösningar förfinas och optimeras. 


 
Anpassad åtkomst för säkert samarbete

Med förståelse för vikten av projektets säkerhet och kontroll, låter Axelent Safety Design dig sätta specifika läs- och skrivbehörigheter för varje delat projekt. Denna funktion säkerställer att du kan anpassa åtkomsten enligt samarbetsbehoven för varje projekt. Skydda säkert din design medan du möjliggör produktivt sammarbete. 
 
Utnyttja kollektiv intelligens för överlägsna säkerhetslösningar 
Samarbete genom Axelent Safety Design innebär mer än att bara dela filer. Det handlar om att utnyttja den samlade intelligensen hos ditt team och dra nytta av expertisen hos Axelents supportpersonal för att utveckla smartare, mer effektiva säkerhetslösningar. 

Genom att samarbeta direkt inom verktyget kan du: 

  • Tillgodose olika perspektiv och expertis i ditt projekt
  • Snabbt identifiera och åtgärda potentiella problem tack vare ditt teams varierande kompetenser
  • Förstärka effektiviteten hos dina säkerhetslösningar genom samarbetsbaserad förbättring.

 

Anslut till Axelent Support för expertvägledning

Utöver internt samarbete öppnar programmets delningsfunktion dörren till enastående support och vägledning från Axelents team av säkerhetsexperter. Dela ditt projekt med vårt supportteam för att få insikter, förslag och expertåsikter som kan höja kvaliteten och säkerheten hos dina lösningar. Denna direkta linje till professionell rådgivning säkerställer att dina säkerhetsdesigner inte bara är kompatibla utan också optimerade för dina specifika behov. 

Omfamna framtiden för säkerhetsdesignsamarbete med Axelent, där varje projekt är en gemensam ansträngning mot en säkrare arbetsmiljö. 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

Skapa en offertförfrågan direkt i Axelent Safety Design

Upplev framtidens säkerhetsdesign med Axelent, där enkelhet möter effektivitet.

Designad för att vara din digitala assistent

Förenkla ditt arbetsflöde med hjälp av intuitiv vägledning och realtidsvarningar

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

Axelent Safety Design erbjuder en dynamisk 3D-visningsfunktion, vilket låter dig rita, förhandsgr...

Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Komplexitet ska aldrig vara ett hinder för effektiv säkerhet

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.