Förbättrat rasskydd för ett säkrare lager

Lagerlokaler kan vara farliga miljöer om säkerheten är otillräcklig. Pallar, gods eller föremål kan falla från höga höjder och orsaka både allvarliga personskador och skador på interiör och utrustning. Kostsamma olyckor som är förödande för de inblandade.

SafeStore)

 

Genom att fästa rasskyddet SafeStore på dina pallställ så kan olyckor som dessa förhindras. Det är en enkel men smart lösning för att skapa säker och snygg pallställsförvaring. SafeStore används i alla typer av lager i hela världen, från de små manuellt manövrerade till de stora automatiska kranlagren.

SafeStore-systemet är baserat på sex standardmått av nätpaneler som kan anpassas till alla moderna hyllsystem. Det finns två olika typer av nätöppningar, 50x30 mm eller 50x60 mm, och panelerna kan också kapas för optimal passform. Varje sektion är uppfäst med konsoler på stolparna och bultas i varandra vertikalt till önskad höjd och bredd.

 

 

 

Warehouse

 

I år introducerar Axelent en ny och förbättrad konsol till SafeStore-systemet. Den nydesignade versionen kommer i exakt samma mått som den föregående konsolen och är därför helt kompatibel. Lite extra material läggs till för att stärka säkerhetsaspekten. Den nya designen säkerställer en bättre, säkrare och fast position för panelen. Den förbättrade konsolen är tillverkad av antingen 2 eller 3 mm tjockt stål beroende på vilken av de åtta olika längder du väljer.

Klicka här för att läsa mer!

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Lager

Axelent ger dig råden för att skapa ett säkert lager 

Strategisk planering och infrastruktur säkerställer en trygg, växande affärsmiljö 

Därför ska du välja vår X-Rail fallskyddssystem

Det finns ett snabbt och enkelt sätt att förbättra arbetsplatsens säkerhet och eliminera fallrisk...

X-Store 2.0 för förbättrad lagersäkerhet

Den nya generationen X-Store erbjuder en mängd förbättringar och nyheter. Allt för att ge dig så...

ShelfStore - Optimerar ditt lager

Behöver du ett smart hyllsystem som optimerar dina lagringsmöjligheter och underlättar din verksa...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.