Warehouse

 

Den L-formade främre profilen på hyllan gör att hyllan förblir stabil i racket utan att behöva skruvas på plats. Detta underlättar när ditt lager behöver byggas om eller omarrangeras. Hyllorna kan också anpassas efter ditt företags behov.

Den praktiska och stabila designen är anpassad för att göra hanteringen så säker och smidig som möjligt. Ett exempel på detta är hyllans överliggande trådar som ligger i en riktning som underlättar lastning och lossning av varorna.

Klicka här för att läsa mer!

 

ShelfStore)

 

ShelfStore-hyllorna är utformade för att ge dig ett så stabilt och praktiskt lager som möjligt, oavsett om det är lagring av små varor eller gods på pallar. Näthyllorna är tillverkade i 13 olika varianter, där du kan välja mellan två olika maskstorlekar, 50x100 eller 60x125 mm. ShelfStore är uppbyggda för att klara vikter upp till 1 000 kilo per hylla. Maskpanelens smarta design förhindrar ansamling av damm och gör att vatten enkelt kan passera genom hyllan, vilket kan vara ett krav om du har ett sprinklersystem installerat.

 

 

Optimera ditt lager med Axelent ShelfStore

Axelents ShelfStore är skapad för att säkra upp lagermiljöer. En produkt som underlättar drift, optimerar lagerförvaringen och skapar säkrare arbetsplatser. I vårt produktsortiment för lager hittar du allt från olika former av avdelare och påkörningsskydd till näthyllor och LED-belysning.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Lager

Därför ska du välja vår X-Rail fallskyddssystem

Det finns ett snabbt och enkelt sätt att förbättra arbetsplatsens säkerhet och eliminera fallrisk...

X-Store 2.0 för förbättrad lagersäkerhet

Den nya generationen X-Store erbjuder en mängd förbättringar och nyheter. Allt för att ge dig så...

Axels tips för ett säkrare lager!

Vi guidar dig i hur du får ett säkert lager!

Det nya och förbättrade SafeStore systemet - För ett säkrare lager

I ett lager är instabila pallar och fallande föremål eller gods farliga hot som kan orsaka allvar...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.