Nya och förbättrade X-Store 2.0

 

Den nya generationen X-Store erbjuder en mängd förbättringar och nyheter. Allt för att ge dig så enkel och säker tillgång till ditt lager som möjligt. Mikael Ström, ansvarig för Produkt på Axelent, ger oss en inblick.

Download as PDF

 

Aw 136 Web Image 800X530 2

 

Nya X-Store 2.0 är det perfekta valet till exempel när det gäller att bygga väggsektioner på lagret eller andra industriella lokaler. Det kan också användas för att avdela områden eller skapa rum med begränsat tillträde och säkra rum för värdefulla artiklar eller verktyg och elektronik som kräver extra säkerhet. Den nya generationen X-Store är en utmärkt lösning för att säkerställa att dessa artiklar endast är tillgängliga för behörig personal.

– X-Store 2.0 är en helt omdesignad produkt med många nya funktioner och förbättringar. Det riktar sig till samma målgrupp som föregångaren, men är inte kompatibelt med den, säger Mikael Ström, ansvarig för Produkt.

En av de nya funktionerna i X-Store 2.0 är det unika och snabba sättet att fästa panelerna på stolparna. Det är också möjligt att enkelt demontera en panel utan att panelerna runt den påverkas. Stolparna är flexibla, vilket innebär att du nu kan bygga i upp till tre olika riktningar, inklusive hörn. Golvbasen som stolparna är monterade på har en ny konstruktion och kan enkelt kombineras med stolpar i standardhöjd för kostnadseffektivitet.

- De största fördelarna med X-Store 2.0 är att det är ett modulärt system som är enkelt att montera, och som är stabilt även i överbyggnad.

Aw 136 Web Image 800X530)

 

 

Att konceptet är modulärt betyder att det är lätt att anpassa till en bredd och höjd som passar din verksamhet. Varje enskild panel kan också höjdanpassas och de nya fogarna möjliggör smidigare och starkare vertikal montering. En annan fördel är att de olika färgerna på vägg- respektive dörrpaneler skapar tydliga passager.

Med X-Store 2.0 har du även möjlighet att lägga till ett taksystem eller anpassa installationen med ett skärpaket och justerbara passningsbitar. Taket har en maximal bredd på sex meter, men det finns inga begränsningar när det gäller längden. Det gör att du kan välja ett system som passar perfekt för ditt lager.

– Taket är enkelt att montera och har god soliditet och stabilitet även om det inte är byggt för att gå på. Du kan välja taklösning med ett enkelt klick i SnapperWorks.

Eftersom det finns i SnapperWorks kan du enkelt utforma det efter dina behov. Det breda sortimentet av lås och dörrar i X-Store 2.0 bygger på X-Guard-sortimentet.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Lager

Axelent ger dig råden för att skapa ett säkert lager 

Strategisk planering och infrastruktur säkerställer en trygg, växande affärsmiljö 

Axelent Shelfstore nätthyllplan är en säker och stabil produkt för lager i alla storlekar

Axelent SafeStore är den ultimata lösningen för ett säkert, snyggt och lättarbetat lager. 

Våra industri och lagerväggar ger dig enkel och säker tillgång till ditt lager

X-Store är perfekt att använda när du bygger väggsektioner på lager eller andra industriella loka...

Hur du monterar nya X-store 2-0

Nya X-Store 2.0 levereras med många innovativa och smarta lösningar. I den här instruktionsvideon...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.