Axelent Shelfstore nätthyllplan är en säker och stabil produkt för lager i alla storlekar

Behöver du ett smart hyllsystem som optimerar ditt lager och underlättar din verksamhet? Axelent Shelfstore nätthyllplan är en säker och stabil produkt för lager i alla storlekar.  

 

Alla våra produkter och system säkerställer flexibla, snabba och anpassade lösningar hela vägen från framställningen av ritningen till monteringen av slutprodukten. Det går givetvis lika snabbt och enkelt att komplettera produkten. För att garantera en så komplett lösning som möjligt samarbetar vi med flera ledande leverantörer av maskiner, robotar, automatiserade system och lagerutrustning. 

 

Fördelarna med näthyllplan 

Axelent SafeStore är den ultimata lösningen för ett säkert, snyggt och lättarbetat lager. Genom att fästa SafeStore på pallhyllans baksida, utgör det ett rasskydd som hindrar gods från att falla ner och orsaka person- och materialskador. Idag används SafeStore i alla typer av lager från det lilla manuellt fungerande lagret till det stora helautomatiserade kranlagret.  

Näthyllplanen är praktiska, stabila och passar lika bra för smågods utan pall som för lagerhållning och förvaring på pall. Näthyllplanen samlar inte damm och släpper igenom ljus och vatten, något som ofta är ett krav när det finns ett sprinklersystem installerat. 

Alla detaljer på våra näthyllplan är konstruerade för att göra hanteringen så säker och smidig som möjligt. Som ett exempel har näthyllplanen djupgående, ovanliggande trådar, vilket gör godset lätt att lägga in och ta ut. Den L-formade frontprofilen gör dessutom att hyllplanen sitter stadigt i hyllan utan att behöva skruvas fast, något som underlättar arbetet vid förändring eller ombyggnad av ditt lager eller förvaring. Näthyllplanen kan fås i flera storleksalternativ och levereras inplastade på pall.  

 

Komplettera med tillbehör 

Axelents ShelfStore är skapad för att säkra upp lagermiljöer. En produkt som underlättar drift, optimerar lagerförvaringen och skapar säkrare arbetsplatser. I vårt produktsortiment för lager hittar du allt från olika former av avdelare och påkörningsskydd till näthyllor och LED-belysning. 

 

6 enkla steg att tänka på vid beställning av Shelfstore: 

  • Vad är bredden och djupet på ditt pallställ?
  • Hur många nivåer/platser finns det? 
  • Vad är lastens vikt, typ och dimensioner (t.ex. lådor, pallar eller stillastående gods)? 
  • Vilka är balkens dimensioner? 
  • Har du några speciella krav på ytbehandling eller masköppning? 
  • Vilken är din leveransplats?

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Lager

Våra industri och lagerväggar ger dig enkel och säker tillgång till ditt lager

X-Store är perfekt att använda när du bygger väggsektioner på lager eller andra industriella loka...

Hur du monterar nya X-store 2-0

Nya X-Store 2.0 levereras med många innovativa och smarta lösningar. I den här instruktionsvideon...

Enkelt, snabbt och innovativt

Nya X-Store 2.0 levereras med många innovativa och smarta lösningar. I den här instruktionsvideon...

Nya X-Store erbjuder en mängd olika fördelar

Vi är stolta att kunna presentera den nya generationen av X-Store. I den här videon kommer Mikael...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.