Som man sår får man skörda

Axelent växer på alla sätt. Vi blir fler anställda, startar upp verksamhet i fler länder och bygger ut våra lokaler både i Hillerstorp och runt om i världen. Genom att alltid se framåt ger vi oss själva förutsättningar att växa även i framtiden.

Axelent-growth.jpg)

 


Att växa ligger i vårt DNA på Axelent. Så har det varit sedan företaget grundades och så kommer det att förbli i framtiden. Det är roligt att kunna konstatera att vi just nu växer mer än någonsin. Det betyder inte att vi kommer att slå oss till ro, det är viktigt att komma ihåg varför vi kan växa så snabbt som vi gör nu.

Inget kan växa utan rätt förutsättningar

Det är viktigt att göra det möjligt att växa. Det handlar inte bara om att producera fler paneler. Vi brukar prata om att Axelent är säkerhet, snabbhet, service och smarta lösningar. Om vi växer utan att dimensionera våra funktioner som stöder vår affärsidé rätt så faller helheten. Vi får inte tappa det som har gjort oss framgångsrika och det som definierar oss som företag. Utan satsningar på hela verksamheten kan växtvärken bli allt för påtaglig.

Mats-Hilding-Axelent-AB.jpg

 

 

Det finns inget självändamål i att växa. För oss är det ett resultat av att fler kunder vill ha våra produkter och att fler länder vill sälja dem. Det tycker vi är roligt.

Slutligen får vi inte glömma bort vikten av att våra medarbetare ges möjlighet att växa. Ett bra exempel på det är Nikodemus har gått från lagret till rollen som kvalitetsansvarig. När individerna utvecklas blir skörden som störst.

Mats Hilding, Axelent AB

Mats Hilding, VD, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2017

Made in Hillerstorp. Born Global

För er som är intresserade av kinesisk astrologi så är år 2017 Tuppens år. Detta år sägs vara ska...

Stämningsfull vinter

En stämningsfull vinter önskar vi på Axelent.

Axelent Spain växer med raketfart

Axelent Spain, S.A.U har för tillfället en mycket positiv utvecklingskurva och har därför förstär...

Ökad lagerkapacitet för att möta kundernas efterfrågan

BMI Axelent är beläget i Saint Romain de Colbosc, en liten ort nära Le Havre vid franska Normandi...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.