Made in Hillerstorp. Born Global

För er som är intresserade av kinesisk astrologi så är år 2017 Tuppens år. Detta år sägs vara skarpsinnets, flitens och beslutsamhetens år. Något som verkligen visat sig under året.

Axelent-success.jpg)

 


Det kan tyckas som om jag upprepar förra numrets ledartext där Axelents vd, Mats Hilding, pratade om tillväxt under rubriken ”Som man sår får man skörda”. Sedan dess har vi slagit försäljningsrekord IGEN och emellanåt nyper jag mig i armen. 2017 har sannerligen varit ett fantastiskt år!

Stark tillväxt i Axelent Group

I Hillerstorp har vi byggt till ny produktionsyta, byggt en sporthall och investerat i en ny högpresterande maskin, X-Line 4. Samma utveckling ser jag hos flera bolag i Axelent Group. Tyskland har flyttat till större lokaler, Spanien har förnyat sina lokaler, Frankrike bygger till, Belgien har flyttat till större lokaler och i Australien skapas ett nytt större lager. Sammantaget är tillväxten stark inte bara i Hillerstorp utan även runt om i Axelentvärlden, som framgår av flertalet artiklar i detta nummer av X-News.

Stefan-Axelsson-Hillerstorp.jpg

 


Nytt år, nya möjligheter

Snart lämnar vi 2017 får att ge plats för nya utmaningar under 2018. Jag vågar redan nu lova att du kommer att få se Axelent på ett för oss helt nytt sätt, men mer än så kan jag inte säga.

Avslutningsvis vill jag önska dig en riktigt härlig Jul och ett Gott Nytt År.

PS. År 2018 är Hundens år. Ett år då det är gynnsamt att skriva på viktiga kontrakt eller ingå partnerskap med någon. Så vi hoppas på fortsatt härliga affärer.

Stefan Axelsson

Stefan Axelsson, Exportchef, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och X-News 2017

Stämningsfull vinter

En stämningsfull vinter önskar vi på Axelent.

Axelent Spain växer med raketfart

Axelent Spain, S.A.U har för tillfället en mycket positiv utvecklingskurva och har därför förstär...

Ökad lagerkapacitet för att möta kundernas efterfrågan

BMI Axelent är beläget i Saint Romain de Colbosc, en liten ort nära Le Havre vid franska Normandi...

Här uträttas hjältedåd varje dag

I stort sett varje månad sätts det nya Axelentrekord i antal order och antal producerade paneler....

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.