Väx med oss

En växande familj

På Axelent får du alla möjligheter att utvecklas i din yrkesroll – det är det vi kallar för ”Grow with us”! Vi är sanna entreprenörer med fokus på stabil tillväxt – att växa som företag men också att hjälpa våra kunder, leverantörer och
framförallt våra medarbetare, att växa och bli framgångsrika. Alla ska uppleva att det finns möjligheter att växa inom Axelent!

Bygga styrkor

På Axelent tycker vi att en arbetsplats ska vara trivsam, rolig och aktiverande. På vårt huvudkontor i Hillerstorp har vi en padelbana och en idrottsarena där Axelents medarbetare kan spela fotboll, innebandy, badminton, delta i en spinningklass eller till och med njuta av ett cirkelträningspass. Den här filmen beskriver glädjen i att göra saker tillsammans.

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!