Väx med oss

En växande familj

På Axelent får du alla möjligheter att utvecklas i din yrkesroll – det är det vi kallar för ”Grow with us”! Vi är sanna entreprenörer med fokus på stabil tillväxt – att växa som företag men också att hjälpa våra kunder, leverantörer och
framförallt våra medarbetare, att växa och bli framgångsrika. Alla ska uppleva att det finns möjligheter att växa inom Axelent!

Bygga styrkor

På Axelent tycker vi att en arbetsplats ska vara trivsam, rolig och aktiverande. På vårt huvudkontor i Hillerstorp har vi en padelbana och en idrottsarena där Axelents medarbetare kan spela fotboll, innebandy, badminton, delta i en spinningklass eller till och med njuta av ett cirkelträningspass. Den här filmen beskriver glädjen i att göra saker tillsammans.

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.