Trygghet är att få vara säker på att andra tänker på din säkerhet

 

Trygghet är en grundläggande mänsklig rättighet. Att känna sig säker och skyddad är något vi alla strävar efter, inte minst på arbetsplatsen. Kärnan i det vi gör handlar om att skydda människor, och därför bryr vi oss mer om människor än om maskiner.

I en värld som alltmer fokuserar på automatisering och teknik där maskiner blir alltmer självgående blir det än viktigare att framhålla säkerheten för människor som det främsta för oss på Axelent.

Definitionen säger att trygghet ger oss människor en känsla av säkerhet och skydd där vi känner oss fria från fara, hot eller risk. Det handlar om att känna sig trygg i sin fysiska, mentala och sociala miljö. Det handlar också om en tillit till sin omgivning,
att kunna förlita sig till andra för sin trygghet. Därför kommer vårt mål alltid vara att kunna bidra till den tryggheten i vardagen för så många människor som möjligt.

Att vara trygg på jobbet tycker vi borde vara en självklarhet, därför vill vi fortsätta skapa ännu fler säkra arbetsplatser i hela världen.

 

Ta gärna del av vår Safety Hub med samlad kunskap kring säkerhet.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Sponsring med hjärtat

Sponsring är en del av Axelents DNA. Vår sponsring har alltid grundat sig i en passion eller ett...

Axelent säkrar för en hållbar och uthållig framtid

Återvinning och återbruk är nyckelbegrepp för att klara hållbarhetsutmaningarna. För Axelent har...

Robotarna, den hållbara industrin och människorna

Människan och maskinen, de har hängt ihop åtminstone sedan den industriella revolutionen på 1700-...

Trygghet är något som både syns och känns.

Trygghet är något som både syns och känns. Därför levererar vi säkerhet genom design och innovati...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.