Nyinvalda styrelseledamöter för Axelent AB

 

Axelent AB presenterar två nya styrelseledamöter för Axelent AB. Vid bolagsstämman den 10 juni valdes Sandra-Stina Vesterlund samt Martin Sköld in i Axelent AB:s styrelse. Hanna Hageberg Hammar, VD, TePe Munhygienprodukter AB, fortsätter som ledamot, tillsammans med Axelents ägare.

”Vi är oerhört glada att välkomna Sandra och Martin till vår styrelse - ett viktigt steg i vår fortsatta tillväxtresa. Sandra kommer bli en viktig kugge att leda Axelent in i framtiden avseende hållbarhet och hur vi använder våra resurser på ett så effektivt sätt som möjligt. Martin med sin breda bakgrund kommer belysa strukturfrågor såsom optimera och effektivisera bolagets organisation, flöden och styrning” Mats Hilding, Styrelseordförande Axelent Group.

 

Martin Sköld

Forskare på Handelshögskolan

Martin Sköld är forskaren från Handelshögskolan som delar sin tid mellan akademi och näringsliv. Uppvuxen i familjeföretag och med tjugo års managementforskning i stora som små företag, så har han unik kompetens och bred spännvidd inom sitt område. Han är en uppskattad föreläsare för chefer och ledare på alla organisationsnivåer. Martin har andra styrelseuppdrag bland annat i börsnoterade Concentric samt är styrelseordförande i Vedum Kök & Bad och i Kvänum kök.

Sandra-Stina Vesterlund

Föreläsare och professionell styrelseledamot med fokus inom hållbarhet & affärsutveckling

Sandra-Stina besitter lång och industrinära erfarenhet av hållbar affärsutveckling och kunskaper inom global tillväxt. I roller som vd, styrelseledamot och ordförande har hon varit nära involverad i flertalet bolagsresor. Något som bland annat belönats med utmärkelsen ”Årets tillväxtprofil 2021” för insatserna som vd för Doxa Plast i Värnamo. Stor del av Sandra-Stinas expertis - och även hjärta - finns inom den svenska tillverkande industrin. Här har hon stor förståelse för vilka utmaningar som finns gällande hållbarhet för företag och vilka åtgärder som krävs för att framtidssäkra branschen.

Martin Sköld
Sandra-Stina Vesterlund

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

We are Axelent - Lär känna Kurt Rosenberg

Kurt Rosenberg anslöt till Axelent-familjen i maj 2023 som Key Account Manager för våra agenter....

Sponsring med hjärtat

Sponsring är en del av Axelents DNA. Vår sponsring har alltid grundat sig i en passion eller ett...

Axelent säkrar för en hållbar och uthållig framtid

Återvinning och återbruk är nyckelbegrepp för att klara hållbarhetsutmaningarna. För Axelent har...

Robotarna, den hållbara industrin och människorna

Människan och maskinen, de har hängt ihop åtminstone sedan den industriella revolutionen på 1700-...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.