Summering av det senaste året på Axelent

Nu har den mörka årstiden lagt sin mörka filt över Sverige. Det är mörkt när man vaknar och det är mörkt redan klockan tre på eftermiddagen. Vilken tur att det finns ljusglimtar att se tillbaka på!

Stefan-Axelsson-Export-Manager-at-Axelent-AB.jpg

 

Jag var på plats i Australien och följde solbilsracet på nära håll. Efter målgång bjöd vi in kunder och solbilsdeltagare till ett event på Axelent Australia. Intresset i det soliga landet var mycket stort för racet i allmänhet, och för våra kunder i synnerhet.

Under sommaren återaktiverade vi Axelent Safety Group. Säkerhet har alltid legat oss varmt om hjärtat och det känns fantastiskt roligt att få ta del av gruppens aktiviteter och projekt. Det kommer att gynna alla som i sitt arbete kommer i kontakt med riskfyllda industrimiljöer. Eftersom vi inte skyddar maskiner utan människor, utökar vi vårt sortiment kontinuerligt för att vara en helhetsleverantör kring industrisäkerhet.

I detta nummer av X-News kan du läsa om två spännande projekt som vi är extra stolta över. Vi har levererat säkerhetslösningar till Finn-Power, Prima Powers egenägda maskinproducent. Den nybyggda anläggningen är kanske Nordens modernaste. Leverantör av säkerhet har vi också varit till det vietnamesiska bilmärket Vinfast allra första anläggning, vilket känns extra roligt för en bilnörd som jag.

Uppdragen för Axelent fortsätter att skörda framgångar och vi blev även i år premierade som Superföretag. Vi är också nominerade i CMA (Content Marketing Award) för andra gången i kategorin Bästa B2B-kampanj för vår globala marknadsföringskampanj.

Som sammanfattning för året kan vi stolta se tillbaka och konstatera att vi skapat säkrare industrimiljöer världen över. 

Welcome to a safe world


Stefan Axelsson,
Export Manager, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

Axelent Safety Design erbjuder en dynamisk 3D-visningsfunktion, vilket låter dig rita, förhandsgr...

Hög tillgänglighet möter en oöverträffad bekvämlighet

Gör säkerheten enklare och mer tillgänglig än någonsin tidigare. 

Säkerhet är vad vi möter i vårt dagliga liv

Skydd för industri och lager som skapar säkra miljöer och underlättar arbetet 

Erik Wiström, Försäljningschef i Norden reflekterar över 2023

2023 – Ett händelserikt år präglat av spännande möjligheter och givande samarbeten

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.