Summering av det senaste året på Axelent

Nu har den mörka årstiden lagt sin mörka filt över Sverige. Det är mörkt när man vaknar och det är mörkt redan klockan tre på eftermiddagen. Vilken tur att det finns ljusglimtar att se tillbaka på!

Stefan-Axelsson-Export-Manager-at-Axelent-AB.jpg

 

Jag var på plats i Australien och följde solbilsracet på nära håll. Efter målgång bjöd vi in kunder och solbilsdeltagare till ett event på Axelent Australia. Intresset i det soliga landet var mycket stort för racet i allmänhet, och för våra kunder i synnerhet.

Under sommaren återaktiverade vi Axelent Safety Group. Säkerhet har alltid legat oss varmt om hjärtat och det känns fantastiskt roligt att få ta del av gruppens aktiviteter och projekt. Det kommer att gynna alla som i sitt arbete kommer i kontakt med riskfyllda industrimiljöer. Eftersom vi inte skyddar maskiner utan människor, utökar vi vårt sortiment kontinuerligt för att vara en helhetsleverantör kring industrisäkerhet.

I detta nummer av X-News kan du läsa om två spännande projekt som vi är extra stolta över. Vi har levererat säkerhetslösningar till Finn-Power, Prima Powers egenägda maskinproducent. Den nybyggda anläggningen är kanske Nordens modernaste. Leverantör av säkerhet har vi också varit till det vietnamesiska bilmärket Vinfast allra första anläggning, vilket känns extra roligt för en bilnörd som jag.

Uppdragen för Axelent fortsätter att skörda framgångar och vi blev även i år premierade som Superföretag. Vi är också nominerade i CMA (Content Marketing Award) för andra gången i kategorin Bästa B2B-kampanj för vår globala marknadsföringskampanj.

Som sammanfattning för året kan vi stolta se tillbaka och konstatera att vi skapat säkrare industrimiljöer världen över. 

Welcome to a safe world


Stefan Axelsson,
Export Manager, Axelent AB

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

8 sep 2021 • Nyheter, Nyhet

Axelent delar årligen ut ett språkstipendie

Axelent delar årligen ut ett språkstipendie till en elev, på den lokala gymnasiumskolan GKC, som...

8 jul 2021 • Nyheter, Nyhet

7 utflyktsmål nära Hillerstorp

Magiska Småland är fylld av spännande platser. I trakterna runt Hillerstorp finns en mängd roliga...

7 jul 2021 • Nyheter, Nyhet, Axelent Safe-X

Axelent Safe-X VD Marcel har ordet

Man kan utan att överdriva säga att den senaste tiden inte liknar något vi tidigare varit med om...

14 jun 2021 • Nyheter, Nyhet

Vi delar med oss!

Vi har samlat all vår kunskap om hur du kan skydda dig själv samt din personal, produktion, lager...