Hög tillgänglighet möter oöverträffad bekvämlighet

I dagens snabbrörliga industriella miljö är det avgörande att säkerställa högsta nivån av säkerhet samtidigt som den operativa effektiviteten upprätthålls. Axelent introducerar Safety Design, ett revolutionerande onlineverktyg som omdefinierar synsättet på säkerhetslösningar inom branschen. Med Axelent Safety Design möter hög tillgänglighet oöverträffad bekvämlighet, vilket gör säkerheten enklare och mer tillgänglig än någonsin tidigare.


Sömlös integration. Ingen installation krävs

Dagarna med omständliga programinstallationer är förbi. Axelent Safety Design är en webbaserad plattform som gör att du slipper begränsningarna hos en traditionell programvara. Skapa helt enkelt ett konto och ge dig ut på en resa för att anpassa dina säkerhetslösningar med lätthet. Denna innovativa metod sparar inte bara tid utan förenklar även processen att implementera säkerhetsåtgärder på din arbetsplats. 

Anpassa dina säkerhetslösningar

Safety Design är inte bara ett verktyg; det är din personliga säkerhetskonsult. Med våra toppmoderna beräknings-, ritnings- och designfunktioner har anpassningen av dina säkerhetslösningar aldrig varit mer intuitiv. Oavsett om du utformar skydds- och avdelningssystem för industri, lager eller konstruktion, ger detta program dig flexibiliteten att skräddarsy dina säkerhetsåtgärder efter dina exakta behov, vilket säkerställer överensstämmelse med lagkrav och förbättrar säkerheten på din arbetsplats.

Global tillgänglighet – Arbeta var som helst

I globaliseringens era är tillgänglighet viktigare än någonsin. Safety Design omfamnar denna princip genom att erbjuda ett verktyg som fungerar överallt där det finns en internetanslutning. Oavsett om du är på kontoret, på fabriksgolvet eller på en avlägsen byggarbetsplats säkerställer Safety Designs globala tillgänglighet att du kan arbeta med dina säkerhetsdesigner när som helst, var som helst. Denna globala räckvidd utvidgar inte bara dina operativa möjligheter, utan understryker också vårt engagemang för att göra säkerhet till en global standard.  

Optimerad för alla enheter för en oöverträffad flexibilitet

Med Axelent Safety Design är enhetskompatibilitet aldrig ett problem. Optimerad för att fungera på alla enheter, garanterar vårt verktyg att du har tillgång till dina säkerhetsdesigner oavsett om du är på en stationär dator, bärbar dator eller surfplatta. Denna flexibilitet gör att du kan göra realtidsjusteringar av dina säkerhetslösningar, vilket ger dig möjlighet att anpassa dig till dynamiska arbetsmiljöer och säkerhetskrav. Mer om Axelent Safety Designs höga tillgänglighet:Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

Axelent Safety Design erbjuder en dynamisk 3D-visningsfunktion, vilket låter dig rita, förhandsgr...

Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Komplexitet ska aldrig vara ett hinder för effektiv säkerhet

Lansering av Axelent Safety Design – En användarvänlig designupplevelse!

Gör dig redo att dyka in i en värld där säkerhet möter design  

Gör dig redo att utforska det outforskade

Du planerar inte bara för idag. Du designar för en säkrare morgondag. 

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.