Nya broschyrer!

Försäkra dig om att du har senaste utgåvan av produktbroschyrerna för X-Guard- och X-Tray. Laddade med senaste nytt guidar de dig rätt bland både maskinskydd och kabelförläggningssystem.

Kontakta ditt lokala säljkontor om du vill veta mer. Broschyrerna finns även att ladda ner här. 

 

Axelent New Brochure)

 

Axelent X-Tray

Axelents sortiment av kabelstegar, X-Tray, är utvecklat för smart, snabb och smidig installation. Kabelförläggningssystemet är en premiumprodukt som uppfyller de allra högsta ställda kraven för kabelförläggning enligt IEC 61537.

X-Tray-broschyren finns i två utföranden. Säljbroschyren summerar de unika fördelarna med kabelförläggningssystemet och presenterar Axelent. Den tekniska varianten innehåller teknisk information och monteringsinstruktioner.

 

Axelent X-Tray for X-Guard

X-Tray kabelstegar kan helt integreras med Axelents maskinskydd X-Guard. Kabelstegen är stark, smidig och enkel att montera utan diverse specialverktyg. Alla kabelstegar och beslag är svartförzinkade för att passa ihop med X-Guards svarta paneler.

I broschyren presenteras sortimentet av X-Tray för X-guard tillsammans med monteringsanvisningar.

 

Axelent X-Guard

Axelents maskinskydd X-Guard är flexibelt, säkert och snabbt att montera. Det uppfyller maskindirektivets krav på fasta skydd och erbjuder ett brett sortiment av standardkomponenter och tillbehör. 

X-Guardbroschyren finns i två utföranden. Säljbroschyren presenterar maskinskyddets alla fördelar samt visar olika globala referensprojekt. Den tekniska versionen innehåller produktbeskrivningar och artikelnummer till hela X-Guardsortimentet. Här hittar du också maskinsäkerhetsstandarder och riskbedömning.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

Introducerar vårt nya skydd mot skador på låg höjd

Axelent har utvecklat ett nytt tillägg till vårt unika sortiment av stötskydd, X-Protect - Golvba...

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

Axelent Safety Design erbjuder en dynamisk 3D-visningsfunktion, vilket låter dig rita, förhandsgr...

Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Komplexitet ska aldrig vara ett hinder för effektiv säkerhet

Hög tillgänglighet möter en oöverträffad bekvämlighet

Gör säkerheten enklare och mer tillgänglig än någonsin tidigare. 

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.