Dubbel skjutport – Perfekta lösningen vid maskinbetjäning vid två olika utrymmen

 

När valet av dörr för nätväggar ska göras, finns flera parametrar att ta hänsyn till. Vad ska dörren användas till? Vilken funktion ska den ha? I vilken miljö ska dörren befinna sig och vilken säkerhet behövs? Vi har samlat ihop kunskap från vår organisation om vad som är viktigt att tänka på inför valet av säkerhetsdörr och när det lämpar sig att välja en dubbel skjutport! 

 

Vid pendelkörning inom automatisk eller manuell maskinbetjäning är en dubbel skjutport lämplig, då den underlättar pendlingen mellan de olika utrymmena.  

Portens två dörrblad löper över varandra i två olika skenor och överlappas. Användbart framför allt om det finns två utmatningslägen från en maskin. Trots begränsad yta kan man operera i två områden.  

Fördelen med samtliga dörrar i X-Guard-serien – och så även en dubbel skjutport – är att du inte behöver några specifika paneler till dörrarna. På ett enkelt sätt är det möjligt att göra om en fast vägg till en skjutport.  

 

Se vår installationsfilm! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Maskinskydd

Så här installerar du vårt potentialutjämningskit

Kitet innehåller anslutningskomponenter som kan installeras på stolpar och paneler. 

Enkel skjutport med aluminiumskena – Idealiskt val för truckgångar och höglager

Kundens mest förekommande val – Se vår installationsfilm!

Dubbel slagport – Lämpar sig för passage av bredare gods

Möjliggör en större öppning för bredare gods – Se installationsfilmen!

Enkel skjutport utan skena - Det perfekta valet vid trucktrafik

Dörren är det perfekta valet vid trucktrafik – Se vår installationsfilm!

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.