Dubbel skjutport – Perfekta lösningen vid maskinbetjäning vid två olika utrymmen

 

När valet av dörr för nätväggar ska göras, finns flera parametrar att ta hänsyn till. Vad ska dörren användas till? Vilken funktion ska den ha? I vilken miljö ska dörren befinna sig och vilken säkerhet behövs? Vi har samlat ihop kunskap från vår organisation om vad som är viktigt att tänka på inför valet av säkerhetsdörr och när det lämpar sig att välja en dubbel skjutport! 

 

Vid pendelkörning inom automatisk eller manuell maskinbetjäning är en dubbel skjutport lämplig, då den underlättar pendlingen mellan de olika utrymmena.  

Portens två dörrblad löper över varandra i två olika skenor och överlappas. Användbart framför allt om det finns två utmatningslägen från en maskin. Trots begränsad yta kan man operera i två områden.  

Fördelen med samtliga dörrar i X-Guard-serien – och så även en dubbel skjutport – är att du inte behöver några specifika paneler till dörrarna. På ett enkelt sätt är det möjligt att göra om en fast vägg till en skjutport.  

 

Se vår installationsfilm! 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Maskinskydd

Enkel skjutport med aluminiumskena – Idealiskt val för truckgångar och höglager

Kundens mest förekommande val – Se vår installationsfilm!

Dubbel slagport – Lämpar sig för passage av bredare gods

Möjliggör en större öppning för bredare gods – Se installationsfilmen!

Enkel skjutport utan skena - Det perfekta valet vid trucktrafik

Dörren är det perfekta valet vid trucktrafik – Se vår installationsfilm!

Montering av X-Tray Fäste – Toppmontering

X-Tray trådstegar integreras enkelt med Axelents X-Guard maskinskydd. Stegarna är starka, anpassn...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!