Kundtjänst med vinnarskalle

Med inställningen att det ska vara lite roligare att jobba med Team Bygg gör Jennie och hennes kollegor alltid sitt bästa för att ge kunden en positiv upplevelse. Lägg till några skedar tävlingsinstinkt och en rejäl skopa trevligt bemötande, så har du Jennie i ett nötskal.

JennieJ.jpg)

 

Jennie Johnsson, Team Bygg

Vad har du för bakgrund?

Jag är född och uppvuxen i Hillerstorp men bor nu i Värnamo. Mitt första jobb var på Ica, där jobbade jag extra på både kvällar, helger och lov från 15 till 23 års ålder. Under gymnasiet utbildade jag mig till frisör och arbetade som det ett år ungefär, tills jag tröttnade och började plugga marknadsekonomi istället. Efter examen började jag på Axelents marknadsavdelning och flyttade sedan vidare som innesäljare på Team Bygg.”

Vilka är dina främsta egenskaper inom kundtjänst?

”Mina främsta egenskaper kommer från erfarenheten av olika typer av kundkontakt, service och försäljning – jag vill alltid ha en nöjd kund! Det får man genom bra service och ett trevligt bemötande vilket sitter i ryggraden hos mig!”

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

”En vanlig arbetsdag innebär allt från att räkna på hur många löpmeter förrådsvägg en kund behöver till sitt projekt, till att rekommendera vilken av våra förrådslösningar som kan vara den bästa för just kundens behov. Det blir en hel del trevliga telefonsamtal med kunder. Jag är även med och planerar och tycker till om marknadsföringen för just Team Bygg om hur vi ska sticka ut och synas ännu mer på marknaden.”

WHITE.jpg)

 


Vad är mest spännande med ditt jobb?

”Eftersom jag är tävlingsmänniska och alltid vill vinna är det mest spännande när vi är med och slåss om riktigt stora projekt. Vi vågar sticka ut hakan och sikta högt – det är både spännande och utmanande! Vi vågar vara det lilla extra – i allt från hur vi arbetar, till hur vi bemöter kunder eller marknadsför oss. Axelent är en spännande arbetsplats, där vi får möjlighet att utvecklas.”

Varför tycker du att man ska anlita Axelent?

”Jag tror inte bara att vi är lite roligare att arbeta med utan även att man som kund känner att vi gör vårt allra bästa för att leverera och serva kunden på bästa sätt. Vi har en bra stämning på jobbet och jag tror att det har en tendens att smitta av sig och ge kunden en positiv upplevelse. Samtidigt kan vi det där med förråd, så varför inte handla av en leverantör som vet vad han pratar om?”

5 snabba
med Jennie Johnsson

Storstad eller landet?
Storstad – alltid! Tokyo är en favorit.

Vara aktiv eller slappa?
Vara aktiv.

Äta ute eller hemma?
Äta ute.

Favoritplats?
Vår balkong på 7:e våningen som har kvällssol sent under sommarkvällarna.

Dold talang?
Jag är grym på att memorera låttexter.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg News

Allt du behöver till utomhusmiljön

Vi kickar igång våren genom att introducera en del av vårt nya sortiment för utomhusmiljö.

Har tjuven hälsat på?

Lugn, vi hjälper dig! Det är svårt att helt stänga tjuven ute, men med något av Axelents kraftiga...

Montage? Team Bygg är mer än bara nät och plåt

Du vet väl om att vi även erbjuder montage? Varje ny vecka rullar våra montörer ut på vägarna mot...

Erik tar över planeringen

Erik Samuelsson är ny innesäljare på Team Bygg. Förutom innesälj kommer Erik bl.a. att planera vå...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.