Har tjuven hälsat på?

Lugn, vi hjälper dig!

Det är svårt att helt stänga tjuven ute, men med något av Axelents kraftigare förrådstyper blir det en större utmaning för tjuven att ta sig in. Skulle inbrott ändå ske är det inte bara förlusten av tillhörigheter som kan bli en kostsam historia, återställande av förråden efter skadegörelse och inbrott är minst lika kostsam och tidsödande. Därför erbjuder Axelent en unik och mycket uppskattad tjänst, Axelent Bygg Assistance, som snabbt hjälper dig och de boende vid inbrott.

Axelent Bygg Assistance.jpg)

 

Snabb och trygg service

Med Axelent Bygg Assistance kan både fastighetsägare och de boende känna sig trygga. Inom två veckor från det att polisanmälan och anmälan till Axelent är gjord, monterar och ersätter vi skadat material och återställer därmed förråden.

Testa kostnadsfritt

Axelent Bygg Assistance ingår alltid kostnadsfritt i 1 år under förutsättning att Axelent utför montaget i samband med köp av de kraftigare förrådstyperna FK, FK+ eller FP, eller i kombination med standardtyp F. Efter 1 år erbjuds även förlängning av tjänsten under 1-3 år.

Ladda ner Axelents förrådsbroschyr och läs mer om de olika förrådstyperna och vilken som passar just ditt utrymme! Eller kontakta Team Bygg så hjälper vi dig!

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Hämta ditt Bygg X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Bygg News

Allt du behöver till utomhusmiljön

Vi kickar igång våren genom att introducera en del av vårt nya sortiment för utomhusmiljö.

Montage? Team Bygg är mer än bara nät och plåt

Du vet väl om att vi även erbjuder montage? Varje ny vecka rullar våra montörer ut på vägarna mot...

Erik tar över planeringen

Erik Samuelsson är ny innesäljare på Team Bygg. Förutom innesälj kommer Erik bl.a. att planera vå...

Senaste nytt

Läs mer om Axelent på Fastighetsmässan, det nya Instagramkontot samt vårt nya avtal med Besqab Pr...

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.