Möt Christophe Levacher, Area Sales Manager

Vissa Axelent-medarbetare kan titulera sig riktiga veteraner. En av dem är Area Sales Managern i Frankrike, Christophe Levacher, som arbetat på företaget i hela 19 år.  

Christophe Levacher har tillbringat en stor del av sitt yrkesverksamma liv på Axelent. I 19 år har den 51-årige film- och musikintresserade fransmannen varit en viktig del av teamet på kontoret i den nordfranska Saint Romain de Colbosc.

Sin universitetsexamen tog Christophe i International Business och idag jobbar han som Area Sales Manager med ansvar för norra och västra Frankrike samt Paris-området. Att han trivs på sitt jobb råder det inga tvivel på.

Christophe Levacher)

 

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut för dig?
– Det beror helt på om jag arbetar från kontoret eller ute på fältet. När jag är på resande fot besöker jag omkring fyra till sex olika kunder och prospekt per dag. Och när jag är på kontoret består mina arbetsuppgifter till stor del av att följa upp offerter samt boka in möten och kundbesök hos befintliga och potentiella kunder. Detta kombineras med kontinuerliga möten med marknadsavdelningen.

Hur skulle du beskriva företagskulturen på Axelent?
– Det som är gör oss unika och som genomsyrar hela kulturen på Axelent är att alla medarbetare alltid gör maximalt för att tillfredsställa och tillmötesgå våra kunder. Och vår styrka ligger i att vi kan leverera så pass högkvalitativa produkter med mycket korta leveranstider, samt att vi är en stark organisation och ett erkänt och välrenommerat varumärke. Det ger en väldig trygghet och tillförlitlighet hos kunderna.

Vad kännetecknar Axelent som arbetsgivare?
– Det första och viktigaste som jag kommer på är nog att Axelent är en arbetsgivare som har förtroende för och litar på sina anställda. Och att du har en väldig frihet i ditt arbete. Det uppskattar jag.

Vad gör en bra Area Sales Manager?
– Jag tror att det viktigaste är att du har en förmåga att kunna lyssna och förstå sina kunders behov på rätt sätt. Och att du utifrån dessa kan komma förslag på lösningar och föreslå vilka produkter som passar bäst. Det tror jag är A och O för att lyckas. 

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Det jag uppskattar allra mest är kundkontakten och att jag får chansen att träffa en massa olika människor. Och att jag dessutom får en möjlighet att övertyga och hjälpa dem att lösa sina problem.

Vilken är den största utmaningen i ditt jobb?
– Det är nog att jobbet innebär en hel del tid bakom ratten. Det kan kännas lite långtråkigt ibland, men du har å andra sidan gott om tid att fundera ut smarta lösningar.

 Vilka är dina bästa råd till personer som är nyfikna på att arbeta på Axelent?
– Ta chansen och sök! Om du vill ha ett varierande och utmanande jobb som samtidigt är fantastiskt kul så är Axelent arbetsplatsen för dig. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Hur möter vi framtidens rekryteringsbehov inom tekniska yrken?

Att rekrytera till industrin och tekniska yrken är en utmaning idag. Vi har pratat med Cecilia Da...

We are Axelent – Russel Harris

Russel Harris har arbetat för Axelent i drygt 5 år. Hans första roll på företaget var som Europea...

We are Axelent - Lär känna Kurt Rosenberg

Kurt Rosenberg anslöt till Axelent-familjen i maj 2023 som Key Account Manager för våra agenter....

Lär känna Håkan Lindell – vår nya CIO

”Min första prioritet är att få fortsätta, tillsammans med ett härligt IT-gäng – att utveckla båd...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.