30 years of safety – Bokrelease och personalevent

1990 grundades Axelent och för att fira vår fantastiska resa har vi tillsammans med vår partner Glory Days och Icon Magazine skapat en bok som dyker ner i vår expansiva utveckling och visar hur värderingar som engagemang, snabbhet, noggrannhet och oräddhet tagit företaget dit det är idag. Men Axelent har inte bara formats av sina värderingar, utan även av sina rötter, sin historia och sitt sammanhang. Axelent är en del av en kontext – ett geografiskt område, ett samhälle, en industriell utveckling och skeenden som många känner igen och kan relatera till.

När boken kom färsk från tryckeriet anordnade Axelent en bokrelease för leverantörer, kunder och profiler som har haft stor betydelse för Axelent och vår resa. Stort tack till alla er som kom och förgyllde vårt event. Gästen gör festen!

Dagen efter hade vi även en happening för personalen där Harry’s food truck serverade hamburgare och Fogarolli bjöd på nybryggt italienskt kaffe.

Nu ser vi fram emot ytterligare minst 30 år tillsammans med er kunder, leverantörer och medarbetare!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Att vilja skydda andra mer än bara oss själva 

Praktiskt säkerhetstänk finns med i mycket av det man gör i sin vardag 

Säkerhet handlar om att bry sig om varandra

Sättet vi ser på säkerhet definieras av hur vi lever våra liv, det återspeglas i allt vi gör

Säkerhet och innovation går hand i hand 

Att veta att nya idéer välkomnas är något som leder till att företaget blir innovativt 

Säkerhetstänkandet driver vår innovation

Det är så vi differentierar oss som leverantör – framåtsträvande och innovatörer

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!