Från sin vagga i de småländska skogarna har företaget expanderat hela vägen till Australien

Globalisering samt mer internationellt företagande är tidens tand. Svenskägda Axelent hittas snart överallt – från sin vagga i de småländska skogarna har företaget expanderat hela vägen till Australien. Här, nästan så långt bort från Småland du kan komma, har Axelent kommit att bli en given aktör inom industrisäkerhet.

Möt Axelent Australien

Movie + Article Presentation Axelent AU Web Image 800X530

 

En hjälpande hand till de i nöd

Axelent Australia begav sig återigen till Queensland för att deltaga i den årliga ”Foodbank Hamper Packning Day” som anordnas av näringslivet. Detta året sponsrade Axelent Australia även de lila familjekassarna och siktar på att göra så även nästa år.

Tillställningen som arrangeras av ”The Australian Institute of Packaging” hade 270 volontärer som packade 1200 familjekassar, 300 kassar för kvinnor och 200 kassar för barn inför skolstarten. Volontärerna skrev även personliga hälsningar på 1700 julkort.

Teamet nådde en miljon (AUD) i donationer 2019, under de senaste nio åren har de packat hela 10 000 kassar till de behövande. Axelent Australia är väldigt stolta över att stödja denna fantastiska verksamhet och vill uppmuntra alla att engagera sig i programmet.

Insatserna gör verkligen skillnad för de som annars inte hade haft tillgång till basvaror och mat under helgerna. Merparten av de 1700 packade kassarna kommer att distribueras till de boende i Queensland som har lidit stora skador från de bränder som har härjat i landet.

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Innovation och hållbarhet får genomslag i hela verksamheten

Axelent hade inte varit där de är idag – de hade inte vunnit globala marknadsandelar, haft stora...

Personerna bakom dörren

Axelents innovation bygger på bra idéer och att tänka enkelt. Följ med på resan och se hur en ny...

Vårt användarvänliga ritprogram SnapperWorks

Det användarvänliga ritprogrammet SnapperWorks är ett enkelt sätt att skapa och anpassa dina proj...

Här är teamet som tar hand om dig

På Axelent har vi ett helt team som är beredda att ta hand om dig. Oavsett om det är en offert, e...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!