Marjana koordinerar sortiment och utveckling

Marjana Gavric arbetar som produktkoordinator på Axelent AB. Det är en helt ny tjänst för Axelent men Marjana är erfaren inom området.

Axelent Marjana Gavric Product Coordinator

 

Vad gjorde du innan du kom till Axelent för tre månader sedan?

Jag har en högskoleutbildning i botten inom Produktionsledning med inriktning mot teknisk försäljning. För mig blev utbildningen ett naturligt steg vidare till tillverkningsindustrin, som trakten där jag bor präglas av. De senaste fem åren har jag arbetat som nordisk logistikspecialist hos en välkänd global aktör. Arbetet innebar att jag jobbade med att hitta lösningar för att stötta försäljningsorganisationen med t.ex. planering av säsongsbaserade kampanjer i allt från upplägg av artiklarna i affärssystemet till planering av produktion och leverans till kund.

Hur ser arbetsuppgifterna ut på Axelent?

Jag arbetar som produktkoordinator på produktavdelningen. I och med att organisationen expanderar så är det viktigt att skapa en fungerade struktur och processer att växa på. Efterfrågan på kundunika lösningar blir allt större och då är det ännu viktigare att kunna hantera dem på ett snabbt och professionellt sätt. För att uppnå detta kommer jag att ansvara för olika projekt på produktavdelningen och dokumentera processer och rutiner.

Jag kommer att ha ett helhetsansvar för artikelberedning samt underhåll och uppdatering av artiklar i affärssystemet. Jag kommer också att stötta mina kollegor från produktgruppen med att ta fram underlag vid nylansering eller utfasning av produkter samt att ta fram statistik för att utvärdera vårt produktsortiment.

 Vi erbjuder helhetslösningar för olika branscher

och vi är inte låsta vid produktsortimentet.

Marjana Gavric, Produktkoordinator


Vilka är dina främsta egenskaper i din nya roll som produktkoordinator?

Erfarenheten jag bär med mig är mycket värdefull för min nya roll på Axelent, nämligen att se och sätta upp hela processen i affärssystemet – från att ett behov på en produkt uppstår tills att den är levererad till kund.

Mina främsta egenskaper är att jag är strukturerad, tänker visuellt och är van vid att jobba i projektform. Utöver det så är jag någon som inte backar för att knacka på andras dörrar för att komma vidare.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

En vanlig dag kan t.ex. handla om att lägga upp specialartiklar till kundunika projekt med alla kringuppgifter – operationer, instruktioner och priser inkluderat.

På veckobasis plockar jag fram statistik på lagersaldot för vårt externa lager och lägger sedan en beställning till produktionsenheten.

Det är också vanligt att jag samlar in och förbereder information åt produktansvariga gällande produkter som ska utgå eller nylanseras. Vidare lägger jag upp bilder i systemet, uppdaterar priser eller korrigerar benämningar. Förutom detta arbetar jag även med mer långsiktiga projekt t.ex. med att omgruppera våra artikeltyper på nyheter.

Varför tycker du att man ska anlita Axelent?

Jag tycker att man ska anlita Axelent inte bara för att vi är snabba och servicemedvetna utan också för att vi har produkter i världsklass samtidigt som vi fokuserar på att lyssna på kunder och följa marknadsutvecklingen. I och med att vi har korta beslutsvägar så har vi möjlighet att agera snabbt och kreativt. Vi erbjuder helhetslösningar för olika branscher och vi är inte låsta vid produktsortimentet.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Lär känna Josefine Johansson som gör sin praktik på vår marknadsavdelning

Josefine tar snart examen i sin utbildning inom media- och kommunikationsvetenskap med inriktning...

Ebba gör sitt examensarbete inom Supply Logistics hos oss på Axelent

Ebba tog kontakt med oss och vi blev väldigt intresserade av vad det kunde mynna ut i

Möt Carl Becquet, Vd Axelent Benelux

Carl Becquet går upp klockan 06.00 varje dag. Han bor nära kontoret och är alltid på plats en tim...

We Are Axelent - Ruben Geenen - Försäljning på Axelent Belgium

Anslöt till Axelent när lanseringen av vårt system för påkörningsskydd var ett faktum 

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.