Marjana koordinerar sortiment och utveckling

Marjana Gavric arbetar som produktkoordinator på Axelent AB. Det är en helt ny tjänst för Axelent men Marjana är erfaren inom området.

Axelent Marjana Gavric Product Coordinator

 

Vad gjorde du innan du kom till Axelent för tre månader sedan?

Jag har en högskoleutbildning i botten inom Produktionsledning med inriktning mot teknisk försäljning. För mig blev utbildningen ett naturligt steg vidare till tillverkningsindustrin, som trakten där jag bor präglas av. De senaste fem åren har jag arbetat som nordisk logistikspecialist hos en välkänd global aktör. Arbetet innebar att jag jobbade med att hitta lösningar för att stötta försäljningsorganisationen med t.ex. planering av säsongsbaserade kampanjer i allt från upplägg av artiklarna i affärssystemet till planering av produktion och leverans till kund.

Hur ser arbetsuppgifterna ut på Axelent?

Jag arbetar som produktkoordinator på produktavdelningen. I och med att organisationen expanderar så är det viktigt att skapa en fungerade struktur och processer att växa på. Efterfrågan på kundunika lösningar blir allt större och då är det ännu viktigare att kunna hantera dem på ett snabbt och professionellt sätt. För att uppnå detta kommer jag att ansvara för olika projekt på produktavdelningen och dokumentera processer och rutiner.

Jag kommer att ha ett helhetsansvar för artikelberedning samt underhåll och uppdatering av artiklar i affärssystemet. Jag kommer också att stötta mina kollegor från produktgruppen med att ta fram underlag vid nylansering eller utfasning av produkter samt att ta fram statistik för att utvärdera vårt produktsortiment.

 Vi erbjuder helhetslösningar för olika branscher

och vi är inte låsta vid produktsortimentet.

Marjana Gavric, Produktkoordinator


Vilka är dina främsta egenskaper i din nya roll som produktkoordinator?

Erfarenheten jag bär med mig är mycket värdefull för min nya roll på Axelent, nämligen att se och sätta upp hela processen i affärssystemet – från att ett behov på en produkt uppstår tills att den är levererad till kund.

Mina främsta egenskaper är att jag är strukturerad, tänker visuellt och är van vid att jobba i projektform. Utöver det så är jag någon som inte backar för att knacka på andras dörrar för att komma vidare.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

En vanlig dag kan t.ex. handla om att lägga upp specialartiklar till kundunika projekt med alla kringuppgifter – operationer, instruktioner och priser inkluderat.

På veckobasis plockar jag fram statistik på lagersaldot för vårt externa lager och lägger sedan en beställning till produktionsenheten.

Det är också vanligt att jag samlar in och förbereder information åt produktansvariga gällande produkter som ska utgå eller nylanseras. Vidare lägger jag upp bilder i systemet, uppdaterar priser eller korrigerar benämningar. Förutom detta arbetar jag även med mer långsiktiga projekt t.ex. med att omgruppera våra artikeltyper på nyheter.

Varför tycker du att man ska anlita Axelent?

Jag tycker att man ska anlita Axelent inte bara för att vi är snabba och servicemedvetna utan också för att vi har produkter i världsklass samtidigt som vi fokuserar på att lyssna på kunder och följa marknadsutvecklingen. I och med att vi har korta beslutsvägar så har vi möjlighet att agera snabbt och kreativt. Vi erbjuder helhetslösningar för olika branscher och vi är inte låsta vid produktsortimentet.

Vill du hellre läsa X-News i PDF-format?

Läs hela X-News här!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

6 okt 2021 • Om Axelent, Vi är Axelent, Artikel

Axelent Safe-X har ett helt team redo att möta dig

På Axelent Safe-X finns ett helt team som är beredda att guida dig bland våra produkter inom förr...

13 jul 2021 • Om Axelent, Vi är Axelent

Möt vår nya kollega Nicole Randazzo - Axelent Italy

Nicole har alltid varit fascinerad av internationella företag, Axelents organisation ger  persona...

17 jun 2021 • Om Axelent, Vi är Axelent, Axelent Safe-X

Lär känna Per på Axelent Safe-X

Axelent Safe-X är en arbetsgivare som vill framåt och som vågar satsa.

30 mar 2021 • Om Axelent, Vi är Axelent

Möt Drew Hoxey, VD, Axelent Australia

Eftersom jag aldrig ha haft någon formell intervju tidigare var det en ganska skrämmande upplevel...