Emil tar nästa steg mot tjänsten som lageransvarig på Axelent Safe-X

Emil Rask - Lageransvarig Axelent Safe-X)

 

Hur allt började på Axelent

Emil har arbetat på Axelent i ungefär sex år totalt, och inledde sin bana som orderplockare kvällstid i tretton månader. Därefter var Emil säljare på ett annat bolag men kom efter nio månader tillbaka till Axelent och då som orderplockare fast på dagtid 2015. Efter ungefär ett år gick Emil över till rollen som teamledare på lagret. Emils ansvar var dels att vara delaktig i det dagliga arbetet, men successivt övergick tjänsten alltmer till att även bestå av administrativa uppgifter där en stor del handlade om kontroll av den dagliga driften.

Senaste åren

November 2018 började Emil på kundtjänst i Team Yellow och är den tjänst han kommer från närmst inför den nya tjänsten i augusti. På kundtjänst ritar och planerar han celler till kunder. Många gånger handlar det om att rita upp något från scratch. Arbetet handlar om att ta hänsyn till många parametrar och ha en förmåga att kunna möta kundens behov på bästa sätt. Under tiden Emil arbetade på lager hanterade han ofta de mer udda och ovanliga produkterna, och likaså avspeglar sig det i hans arbete på kundtjänst. Han tar gärna sig an de lite ovanliga och specialanpassade lösningarna som kan vara kluriga att lösa, det ser han som en rolig utmaning. Genom den planeringen kan kunden få en helt komplett ritning med mått, produkter och kostnader sammanställt.

Vad är det som gör att du stannat kvar här?

- Familjen! är det första Emil utbrister. Det känns som vi är som en stor familj, att jag stannat kvar här är helt klart till stor del på grund av alla goa kollegor. Det finns en speciell sammanhållning här. Det finns aldrig problem, bara möjligheter!

Augusti 2020 tar Emil nästa steg mot tjänsten som lageransvarig på Axelent Safe-X.

 

Hur ser du på din nya roll?

- Väldigt intressant! Det är givetvis med lite skräckblandad förtjusning, men så är det ju alltid när man ska göra något nytt. Det känns väldigt kul att få komma tillbaka inom logistikbiten. Jag blir gärna rastlös av att sitta still så jag har gärna ett jobb där jag får vara i farten. Det känns nytt och fräscht med både en ny tjänst och nya lokaler.

- Det är just den här möjligheten man får att växa inom Axelent som gör det inspirerande att stanna kvar, jag hade aldrig bytt tjänst om det inte var inom samma bolag.

Vad är dina förväntningar på den nya tjänsten och vad ser du mest fram emot?

- Jag kommer med många idéer genom mina erfarenheter, det känns som en möjlighet att få börja helt på nytt och planera något helt från start vad gäller bland annat planering av gods och flödet på det nya lagret. Det känns som en nytändning!

- Jag ser mycket fram emot att få jobba med och lära mig om nya produkter. Att kunna planera för hur vi ska packa dem för att de ska hanteras så säkert som möjligt för att skydda godset, och samtidigt för en så bra kostnad som möjligt. Jag kommer få vara med och se hur vårt nya lager växer fram och det känns spännande att få vara delaktig i den resan redan från starten.

5 snabba med Emil Rask

Storstad eller landet?
Landet.

Aktiv eller slappa?
Aktiv.

Äta ute eller hemma?
Hemma.

Favoritplats?
London! Har säkert varit där 20-25 gånger.

Dold talang?
Har riktigt bra minne särskilt för siffror! Ibland fastnar det onödigt mycket information men ibland kan det komma till nytta!

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Att vilja skydda andra mer än bara oss själva 

Praktiskt säkerhetstänk finns med i mycket av det man gör i sin vardag 

Säkerhet handlar om att bry sig om varandra

Sättet vi ser på säkerhet definieras av hur vi lever våra liv, det återspeglas i allt vi gör

Säkerhet och innovation går hand i hand 

Att veta att nya idéer välkomnas är något som leder till att företaget blir innovativt 

Säkerhetstänkandet driver vår innovation

Det är så vi differentierar oss som leverantör – framåtsträvande och innovatörer

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!