Hur påverkas livet för en idrottare under pandemin? Lyssna till Ferry Svan, Lina Boqvist och Anna Seidel och Johannes Rydzek-  några av alla de idrottsprofiler som Axelent stöttar.

 

Axelent sponsrar en rad olika idrottsprofiler runt om i världen. Vårt engagemang sträcker sig från Sverige i norr till Australien i söder. Genom vårt stöd av lovande och ambitiösa idrottare och idrottslag vill Axelent göra skillnad- både för idrottarna själva och samhället som helhet.

Det viktiga för oss vid valet av en sponsorpartner är att profilen eller laget ska samspela med Axelents värderingar och det vi jobbar för varje dag. Allas lika värde, rättigheter och möjligheter - oavsett kön, härkomst eller religion. Det är mångfalden som skapat förutsättningarna för Axelents tillväxt och det vill vi även skapa förutsättningar för i framtiden.

”På Axelent ser vi inte ett sponsorskap som en isolerad företeelse. Vi tänker strategiskt och väljer samarbeten med lag, personer, idrotter som vi känner kan förstärka vårt eget varumärkes budskap. För oss är sponsorskapet så mycket mer än ett antal fribiljetter. Det utgör en viktig del av vår profilering, såväl internt som externt. Våra sponsorsatsningar har alltid varit långsiktiga", säger Stefan Axelsson, delägare för Axelent.

Häng med och hör hur några av de internationella idrottsprofiler som Axelent sponsrar, förklarar hur pandemin har påverkat deras vardag i idrottslivet och karriären!

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Kenny Hong som Axelent sponsrar har vunnit SM i thaiboxning

Vi kan med stor glädje berätta om att Kenny Hong som vi är med och sponsrar från Axelent, har vun...

Sponsring som gör skillnad

För Axelent betyder sport rättvisa, sammanhållning, spänning och känslor. Genom sitt stöd av lova...

Axelent sponsrar Lina Boqvist

Vi på Axelent älskar sport, men ännu mer brinner vi för att stötta lovande idrottare på deras väg...

Ferry Svan historisk i sitt första VM!

Tre personliga rekord, nordiskt rekord och en historisk sjundeplats är ett kvitto på att Svan är...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.