Väggmålningen i Axelents sporthall var så pass stor i både omfång och ekonomiska mått mätt, så det kunde avsättas 25 % av förtjänsten till ett pågående välgörenhetsprojekt i Kambodja.

Förtjänsten från Axelents väggmålning har tillsammans med välgörenhetsorganisationen Green Leaf Foundation investerat i en vattenbrunn för de fattiga befolkningarna i småbyarna runt Siem Reap.

See their smile – självgående inkomstkälla

Uppdraget tillsammans med Green Leaf Foundation är att skapa en självgående inkomstkälla för byborna. Resultatet av detta har blivit ”See their smile” – en videotjänst där personen som donerar inte bara får bilder från själva projektet, utan också en video som visar arbetet och hur donationen har förbättrat livskvaliteten för byborna.

Det är lokalbefolkningen själva som filmar och redigerar vilket kommer att generera jobb. Axelent har varit testpilot för detta projekt.

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Du har väl inte missat funktionen ”About Us” i Xperience?

I Axelents digitala showroom finns flera användbara funktioner för att lära känna vilka vi är, vå...

Välkommen till Axelent. Vi kan säkerhet.

Vi har alltid varit stolta över att utveckla innovativa produkter 

Axelent har hållbarhet i fokus vid sin nya investering

En av regionens största installation av laddningsstationer för elbilar

Skapa en 100% hållbar produkt

Vår vision är att påverka miljön så lite som möjligt 

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.