Väggmålningen i Axelents sporthall var så pass stor i både omfång och ekonomiska mått mätt, så det kunde avsättas 25 % av förtjänsten till ett pågående välgörenhetsprojekt i Kambodja.

Förtjänsten från Axelents väggmålning har tillsammans med välgörenhetsorganisationen Green Leaf Foundation investerat i en vattenbrunn för de fattiga befolkningarna i småbyarna runt Siem Reap.

See their smile – självgående inkomstkälla

Uppdraget tillsammans med Green Leaf Foundation är att skapa en självgående inkomstkälla för byborna. Resultatet av detta har blivit ”See their smile” – en videotjänst där personen som donerar inte bara får bilder från själva projektet, utan också en video som visar arbetet och hur donationen har förbättrat livskvaliteten för byborna.

Det är lokalbefolkningen själva som filmar och redigerar vilket kommer att generera jobb. Axelent har varit testpilot för detta projekt.

 

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Om Axelent

Innovation och hållbarhet får genomslag i hela verksamheten

Axelent hade inte varit där de är idag – de hade inte vunnit globala marknadsandelar, haft stora...

Vårt användarvänliga ritprogram SnapperWorks

Det användarvänliga ritprogrammet SnapperWorks är ett enkelt sätt att skapa och anpassa dina proj...

Vi drivs av 100% förnybar energi

Sedan 2015 kommer Axelents hela energiförbrukning uteslutande från egna vindkraftverk. Merparten...

Arbete för en hållbar utveckling

Hållbarhetsarbetet är en viktig del i Axelents verksamhet. Genom smarta energilösningar och långs...

Xperience

Besök vårt digitala showroom och upplev våra produkter i dess rätta miljö.

I vårt digitala showroom kan du uppleva Axelents utbud i sin rätta miljö, oavsett vart i världen du befinner dig. Utforska våra produkter genom att navigera mellan produktion, lager, automatiskt lager och utlastning. Om något särskilt fångar ditt intresse - klicka bara på produkten för att se en film, läs en artikel och lär dig mer. Vi tror du kommer gilla det lika mycket som vi!