Axelent satsar på produktgruppen Trådstegar i Axelent Wire Tray AB

 X-Tray®, Axelents egna varumärke för trådstegar, har marknadens bredaste soritment, både avseende material och funktion. X-Tray® kommer numera produceras, lagerhållas och säljas via Axelent Wire Tray AB. Bolaget kommer att vara placerat i Hillerstorp och affären kommer att flyttas från Axelent AB till Axelent Wire Tray den 1a september 2022.

 

Jonatan Liljedahl, VD Axelent Wire Tray AB ”Det är med stor ödmjukhet och spänning som vi formar en ny organisation som i sin helhet kan fokusera på produkterna inom Axelent Wire Tray. Det blir ett renodlat produktions- och försäljningsbolag som kan dra nytta av resurserna inom Axelent Group vilket skapar en väldigt effektiv struktur. Produkterna inom bolaget har en stor potential där målet är att förbättra kundupplevelsen för befintliga kunder samtidigt som vi kan attrahera nya kunder att ta del av en av marknadens bästa produkter inom sitt område.

Axelent är ett fantastiskt fint bolag med en stabil ägarstruktur som tar stort samhällsansvar och det ska bli roligt att få utveckla Axelent Wire Tray inom Axelent”.

 

 

Jonatan Liljedahl,

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

Välkommen till det senaste av säkerhetsinnovation och vårt mångsidiga stötskyddssystem. Använd vå...

Introducerar vårt nya skydd mot skador på låg höjd

Axelent har utvecklat ett nytt tillägg till vårt unika sortiment av stötskydd, X-Protect - Golvba...

I den innovativa världen av säkerhetsdesign är att se, att tro.

Axelent Safety Design erbjuder en dynamisk 3D-visningsfunktion, vilket låter dig rita, förhandsgr...

Förenkla din säkerhetsdesign med vårt användarvänliga gränssnitt

Komplexitet ska aldrig vara ett hinder för effektiv säkerhet

Safety Design

Ta en titt på vår nya ritapplikation Axelent Safety Design - det enkla sättet att designa säkerhet.

Upptäck enkelheten med vår intuitiva ritapplikation, perfekt för att smidigt skapa säkerhetslayouter. Safety Design erbjuder ett omfattande utbud av produkter, från maskinskydd till skyddsräcke för fotgängare, som täcker alla aspekter av säkerhet i maskin- och lagermiljöer. Omfamna en säkrare arbetsplats med Safety Design, där säkerhet möter enkelhet.