Våra lagerväggar finns nu i ytterligare en höjd

 

Har ditt företag växtvärk och brist på utrymme? Allt handlar idag om att effektivisera så mycket som möjligt och att slutresultatet ska ta så lite plats som möjligt. Många företag lider av platsbrist men behöver öka sin lageryta. Man väljer då ofta att investera i ett entresolplan – en effektivt och ekonomisk lösning.
En entresol ger på ett effektivt och ekonomiskt sätt utökade ytor i lager, kontor och produktion. Med en entresol ger du dina lokaler ett extra våningsplan och det är lätt att expandera och har stor flexibilitet.

 

När man installerar ett entresolplan behöver man också tänka på säkerhetsåtgärderna som behöver tillämpas efteråt:

  • Behöver man använda ytan under entresolplanet och finns det då risk att någon kan klättra mellan ett säkerhetsstaket och entresolplanet?
  • Finns det risk att något föremål kastas/slängs ut eller in mellan detta utrymme?
  • Finns det risk för att någon kan falla ner från entresolen?

 

Många av de entresol som sätts in i industrierna idag har en höjd på ca 3000 mm från golv till entresolplanet. Företagen kan då nyttja denna yta under entresolen för lagerhållning, förvaring eller placering av maskiner. Utmaningen med detta är att kunna säkra upp miljön så att personalen inte råkar ut för en olycka eller att en maskin skadas.

För att hjälpa företagen att tillämpa dessa säkerhetsåtgärder har Axelent tagit fram en ny höjd på våra industriväggar, som täcker hela ytan mellan industrigolvet och golvet på entresolplan. Med vår nya höjd kan företag minimera risken för olyckor eller eventuella driftstopp i maskiner.

Axelents lagersystem X-Store är utvecklat för att ge dig enkel och säker tillgång till ditt lager. Systemet bjuder på en rad fördelar gentemot andra produkter på marknaden och ständigt utvecklar vi det med nyheter.

Vad sägs om möjligheten att lägga till tak, demontera en panel utan att panelerna intill påverkas eller att genom en enda stolpe få möjlighet att bygga i tre olika riktningar inklusive hörn!

Fler fördelar med vårt nätväggssystem X-Store 2.0 kan du läsa om här

Behöver du även komplettera entresolen med fallskydd så erbjuder vi även denna lösning under varumärket X-Rail.
Vårt fallskyddssystem är starkt, enkelt att installera, helt modulärt och kommer uppfylla dina behov och förbättra säkerheten på din arbetsplats. Testat och godkänt mot följande standarder: DIN EN ISO 14122-3: 2016, BS 6180:2011, AS 1657:2018 och OSHA 1910.29.

Läs mer om vårt fallskyddssystem här

Relaterade artiklar

Hitta fler resurser och Nyheter

25 nov 2021 • Nyheter

Kenny Hong och Moa Carlsson - Med sikte på VM-guldet i Thailand

Läs om Hillerstorpsbördiga Kenny och Moas VM-resa i extremsporten thai-boxning

4 nov 2021 • Nyheter

Enkel skjutport – idealisk vid trånga utrymmen

Enkel skjutport är idealisk vid trånga utrymmen eller truckgångar - Se vår film!

25 okt 2021 • Nyheter

Stolta huvudsponsorer för JU Solar Team

Vi kan nu stolt presentera att vi återigen är stolta huvudsponsorer för JU Solar Team och deras s...

14 okt 2021 • Nyheter

Axelent Safe-X VD Marcel blickar framåt mot en händelserik höst

"Vi är så glada att vi har alla medarbetare på plats på kontoret igen!  Jag är oerhört stolt över...